Marset Cala

De Marset Cala serie is één van de meest bekende verlichtingcollecties van Spaanse bodem. Joan Gaspar gebruikte een schildersezel als inspiratiebron voor deze bijzondere lampen van het Spaanse designmerk. De Marset Cala lampen worden dan ook gekenmerkt door een eikenhouten onderstel met gekruiste poten. Daarbovenop vind je een parelwitte lampenkap, die ervoor zorgt dat de Marset Cala lampen een zacht licht verspreiden. Neem nu de Cala P165 vloerlamp. Het onderstel van deze lamp is verkrijgbaar in een naturel of zwart eikenhouten uitvoering, de kap is in beide gevallen van een prachtige kleur wit. Welke uitvoering je ook kiest, deze lamp uit de Marset Cala serie gaat jouw hart ongetwijfeld ook veroveren!

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Geschiedenis van Marset Cala

Marset produceert al meer dan vijftig jaar de mooiste lampen. Waar zij in de jaren 40 begonnen als een klein familiebedrijf in metaalsmelting, is de Spaanse onderneming nu uitgegroeid tot één van de grootste lichtfabrikanten. Dankzij deze tientallen jaren aan kennis en ervaring worden de Marset lampen nu gekenmerkt door authenticiteit, eenvoud en uitstraling. Bovendien is Marset erin geslaagd om het bedrijf wereldwijd in de markt te zetten: hoewel het hoofdkantoor en de fabriek zich in Spanje bevinden, zijn er inmiddels ook vestigingen in New York en Milaan. En zo kom je vandaag de dag de ontwerpen uit de Marset Cala collectie onder andere tegen op het hoofdkantoor van Sony Music in Spanje en in de Starbucks in New York.

De grote variant van de Marset Cala

Iedereen houdt van warm, sfeervol licht. Dat is precies wat de Marset Cala P180 vloerlamp doet: een gezellig licht creëren om elk donker hoekje in huis op te luisteren. Het interessante onderstel is hetzelfde als dat van een klaptafel en, zoals gezegd, geïnspireerd op een schildersezel. Er zijn twee uitvoeringen  beschikbaar: zwart eiken en naturel eiken. In beide gevallen is de Marset Cala lamp 180 centimeter hoog en heeft de kap een diameter van maar liefst 70 centimeter. Met deze lamp uit de Marset Cala serie haal je dus een echte eyecatcher in huis!

Marset Cala bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Marset. Dat betekent dat wij iedere lamp uit de Marset Cala serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Marset Cala lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Marset Cala lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.