Marset Tam Tam

De Marset Tam Tam serie is niet voor een gat te vangen. De lampen uit deze collectie worden bijvoorbeeld omschreven als een sappige tros druiven, de drums van Nick Mason uit de band Pink Floyd of zelfs als een sterrenbeeld. Ontwerper Fabien Dumas hield het simpel en noemde de lamp Tam Tam. Net als de beschrijvingen van de Marset Tam Tam, zijn ook de mogelijkheden met deze bijzondere lampen eindeloos. De kappen zijn verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren, die je zelf kan mixen en matchen. Ook het aantal lampenkappen kan je zelf kiezen. Wil je een grote ruimte verlichten, dan is de Marset Tam Tam 5 hanglamp zwart de beste keuze. De vormgeving van de lamp geeft het gevoel van een georganiseerde chaos. Het gebruik van topkwaliteit materialen, waardoor je de lampen gemakkelijk kunt draaien, maakt het helemaal af.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-13 van 13 producten Sorteren op 1-13 van 13 producten Terug naar boven

Marset Tam Tam verovert de wereld

Marset produceert al meer dan vijftig jaar de mooiste lampen. Waar zij in de jaren 40 begonnen als een klein familiebedrijf in metaalsmelting, is de Spaanse onderneming nu uitgegroeid tot één van de grootste lichtfabrikanten. Dankzij deze tientallen jaren aan kennis en ervaring worden de Marset lampen nu gekenmerkt door authenticiteit, eenvoud en uitstraling. Bovendien is Marset erin geslaagd om het bedrijf wereldwijd in de markt te zetten: hoewel het hoofdkantoor en de fabriek zich in Spanje bevinden, zijn er inmiddels ook vestigingen in New York en Milaan.

De Marset Tam Tam staat centraal

De Marset Tam Tam hanglamp bestaat uit een grote lampenkap, de ‘central shade’, waar kleinere lampenkappen aan vast gemaakt zijn. In het geval van de Marset Tam Tam 5 hanglamp wit zijn dit er vijf. Alle kleine lampenkappen kunnen afzonderlijk van elkaar draaien. De Marset Tam Tam 5 hanglamp is er met een witte en een zwarte ‘central shade’. Voor de omringende lampenkappen kan je kiezen uit zeven verschillende kleuren. Je kan het dus zo bont maken als je zelf wil. De Marset Tam Tam 3 hanglamp heeft drie omringende lampenkappen. Ook voor de kleinere ruimtes is er een perfecte Marset Tam Tam hanglamp: de Marset Tam Tam mini hanglamp. Je kunt ook met deze leukerd elke hoek van een wat kleinere ruimte verlichten, of juist niet. De keuze is aan jou!

Recht voor zijn raap

De kleurrijke Marset Tam Tam is er naast de centrale versie ook in een lineaire lamp. De lampenkappen zitten bij deze versie niet allemaal bevestigd aan de grote lamp in het midden, maar juist aan een rechte paal, zodat de lampenkappen naast elkaar hangen. De ideale plek voor de innovatieve Marset Tam Tam 6 hanglamp is dan ook een bar, leestafel, lange hal of eettafel. De Tam Tam 6 heeft zes lampenkappen. Deze kunnen allemaal los van elkaar bewegen. Ze kunnen zelfs 360 graden draaien, dus er zal niet zo snel een donker hoekje overblijven. Marset Tam Tam 4 hanglamp is het kleine zusje van de Tam Tam 6 hanglamp. Deze hanglamp heeft vier lampenkappen en is net zo flexibel als de grote variant. De Marset Tam Tam 4 en Tam Tam 6 hanglamp krijgen van ons een dikke 10!

Marset Tam Tam bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Marset. Dat betekent dat wij iedere lamp uit de Marset Tam Tam serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Marset Tam Tam lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Marset Tam Tam lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.