Ifö Electric Aton

De lampen uit de Ifö Electric Aton collectie hebben hun naam niet voor niets gekregen. Ze zijn namelijk vernoemd naar de zonnegod uit de Egyptische mythologie. Het licht uit de Ifö Electric Aton lampen schijnt dan ook op een erg bijzondere manier de ruimte in. Zo is de Aton Giza plafond-en wandlamp porselein IP44 LED 3000K gemaakt van porselein en opaalglas waardoor het licht uit deze lamp een zachte maar heldere uitstraling krijgt. Deze lamp is geschikt voor tal van verschillende toepassingen. Hij heeft namelijk een extra hoge beschermingswaarde meegekregen waardoor hij bestand is tegen spetters water. Dat maakt deze lamp ook erg geschikt voor gebruik in de keuken of in de badkamer. Wil je meer uit deze collectie zien? Bekijk dan het complete aanbod. 

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Ifö Electric design

Het Zweedse verlichtingslabel Ifö Electric bestaat al bijna een eeuw. En gedurende deze eeuw hebben ze één missie gehad: het maken van verlichting met elementen van Zweeds aardewerk. Daar zijn ze dan ook erg bedreven in geworden. De veelal porseleinen elementen in de lampen van Ifö Electric zijn met de grootste expertise geselecteerd en bewerkt waardoor ze van uitzonderlijk hoge kwaliteit zijn. Alle lampen van Ifö Electric stralen een bepaalde rust uit. Dat komt hoogstwaarschijnlijk door de mooie, rustige natuur waarin Ifö Electric gevestigd is. Het bedrijf ligt namelijk aan het Zweedse meer Ivö. Dat meer wordt omgeven door bossen en vogels. Waarschijnlijk is deze relatie met de natuur ook één van de hoofredenen waarom de lampen van Ifö Electric met zoveel respect voor het milieu worden geproduceerd. Bij Ifö Electric weten ze immers als geen ander hoe belangrijk deze is.

Ifö Electric Aton lampen: een cilinder of ellips?

De Ifö Electric Aton collectie herbergt nog een lamp die qua basis bijzonder veel weg heeft van de Aton Giza plafond-en wandlamp porselein IP44 LED 3000K. Het verschil zit hem in de lichtbron. De Aton Caïro plafond-en wandlamp porselein IP44 LED 3000K heeft een ellipsvormige lichtbron. Daardoor krijgt deze lamp een subtielere uitstraling dan zijn broertje. Wel is hij eveneens geschikt voor een scala aan verschillende ruimten, want ook deze lamp is voorzien van beschermingswaarde IP44. Hij is dus eveneens geschikt voor gebruik in de keuken of badkamer. Hoe handig is dat?

Ifö Electric Aton bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ifö Electric. Dat betekent dat wij alle producten uit de Ifö Electric Aton collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.