Ifö Electric Classic

De lampen uit de Ifö Electric Classic collectie zijn al jaren een constante factor in het uitgebreide assortiment van dit Zweedse designlabel. En dat word je natuurlijk niet zomaar. De verschillende lampen uit deze serie zijn dan ook onderscheidend op diverse vlakken. Zo wordt de Classic Ifökupa wand-en plafondlamp 170 mm IP54 gesierd door een bijzondere vormgeving. Met zijn verschillende buigpunten heeft hij wanneer je er recht voor staat misschien nog wel het meest weg van een hexagon, maar dat is niet het enige speciale aan deze lamp. Alle Classic lampen hebben namelijk een basis die gemaakt is van porselein. Daardoor krijgt het licht van de lampen een extra warme uitstraling en dat zorgt voor net wat meer sfeer in welke ruimte dan ook. 

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Over Ifö Electric

Ifö Electric is een Zweeds verlichtingslabel. Hoewel het merk nog niet heel bekend is, maakt het toch al bijna honderd jaar de mooiste Scandinavische lampen. Deze bescheidenheid past dan ook heel goed bij Ifö Electric. Het merk richt zich in eerste instantie op de kwaliteit van de lampen en niet zozeer op het realiseren van een snelle groei of het voeren van uitgebreide marketingcampagnes. Het draait immers om het product en niet om het hele circus daaromheen. Deze uitgebreide aandacht voor het product zelf is dan ook goed terug te zien in de lampen van Ifö Electric Classic. Alle lampen bevatten elementen van aardewerk die meestal terugkomen in de vorm van porselein. Omdat Ifö Electric zich al bijna honderd jaar specialiseert in het maken van dit type lampen, haal je met de aanschaf van een lamp uit de Classic collectie een echt stukje vakmanschap in huis.

Ifö Electric Classic lampen: een grote variëteit in de vormgeving

De Ifö Electric Classic collectie bevat een uitgebreide variëteit aan vormen. Waar de Classic Ifökupa wand-en plafondlamp 170mm IP54 op een hexgon lijkt, heeft de Classic Lampett wandlamp porselein wit IP55 misschien wel het meest weg van een moderne kandelaar. Zijn bescheiden afmetingen maken hem bijzonder geschikt om hem in wat grotere getalen te gebruiken. Zo kunnen twee exemplaren naast de badkamerspiegel zorgen voor een bijzonder effect. Je hoeft daarbij niet bang te zijn dat deze lamp kapot gaat door de hoge luchtvochtigheid. Door de hoge beschermingswaarde is deze wandlamp namelijk spatwaterdicht en enorm geschikt voor een ruimte als de badkamer.

Ifö Electric Classic bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ifö Electric. Dat betekent dat wij alle producten uit de Ifö Electric Classic collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.