Naar boven

Ifö Electric van Zweedse bodem

Het Zweedse merk Ifö Electric is een innovatief verlichtingsmerk dat zich focust op het maken van relatief eenvoudige porseleinen lampen. Een bijzonder kenmerk van elk van deze lampen is dat de armaturen worden gebakken uit Zweeds klei. Dit is een traditioneel proces dat al vanaf het begin bij elk van deze lampen wordt gehanteerd en dat resulteert in kwalitatief hoogwaardige porseleinen verlichting. In de collectie vind je zowel zwarte als witte armaturen waardoor je de lampen eenvoudig kan combineren met andere verlichting en meubels in je interieur. De lampen zijn inmiddels echte klassiekers geworden die je overal kunt tegenkomen. De tijdloze ontwerpen in combinatie met hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat je nog vele jaren van licht bent voorzien.

De Opus serie plaofondlampen van Ifö Electric

Simpele, elegante cilindervormen zijn kenmerkend voor de Opus serie. De lampen zijn stuk voor stuk tijdloos en stijlvol. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de Ifö Electric Opus 120/200 plafond- en wandlamp porselein IP54. Het klassieke en strakke design zorgt ervoor dat de lamp in elke ruimte past. Van de hal tot de slaapkamer, deze lamp kan overal en altijd. Daarnaast heeft de lamp een IP-waarde van 54 en is daardoor ook bestand tegen spatwater. Dit betekent dat je de lamp ook in de badkamer of buiten kunt ophangen. Door het matte glas en het porseleine armatuur ziet de lamp eruit als een ontzettend luxe ontwerp, maar met een meegaand karakter.

Ifö Electric plafondlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ifö Electric. Dat betekent dat wij alle Ifö Electric plafondlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.