Ifö Electric Classic Globe

De Ifö Electric Classic Globe collectie herbergt een enorme variëteit aan lampen die gekenmerkt worden door een opvallende simpliciteit. Elke lamp uit deze collectie heeft een bolvormige diffuser. De basis van de lampen is gemaakt van porselein. Deze basis is verkrijgbaar in veel verschillende afwerkingen. Wanneer je een rechte, cilindervormige basis van porselein wilt, kun je het best kiezen voor de Classic Globe plafond-en wandlamp porselein IP54. Heb jij liever een bolvormige wandlamp met een bijzondere twist? Kijk dan eens naar de Classic Globe wandlamp porselein 150mm. Doordat de basis van deze lamp schuin afloopt, kun je het licht sturen naar de plek waar jij dat nodig hebt. Heel handig als je een bepaalde hoek van de ruimte iets meer onder de aandacht wilt brengen, toch?

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-9 van 9 producten Sorteren op 1-9 van 9 producten Terug naar boven

Over Ifö Electric

Ifö Electric maakt al bijna honderd jaar lampen die gekenmerkt worden door Scandinavisch minimalisme. Bij de productie van haar lampen focust Ifö Electric zich vooral op het gebruik van Scandinavisch aardewerk. Het is dan ook geen toeval dat de lampen uit de Classic Globe collectie gemaakt zijn van porselein. Doordat Ifö Electric zich al zo lang richt op het maken van lampen van aardewerk, hebben ze deze kunst als geen ander onder de knie. Niemand weet dan ook hoe lang de lampen van Ifö Electric meegaan. Hoewel natuurlijk wel eens een onderdeel vervangen is, gaan de lampen van Ifö Electric in hun geheel eigenlijk nooit kapot. Een exemplaar uit de Classic Globe serie staat daarom gelijk aan decennia lang woonplezier. Daar word je toch blij van?

Lampen voor binnen én buiten

De lampen uit de Ifö Electric Classic Globe collectie zijn bijna allemaal voorzien van de beschermingswaarde IP54. Dit betekent dat ze spatwater- en stofdicht zijn. Dat de lampen zo’n hoge beschermingswaarde hebben, maakt de lampen geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Zo is de Classic Globe wandlamp porselein wit IP54 180mm dankzij zijn bescheiden formaat bijzonder geschikt om een lichtje bij te schijnen in de keuken, maar kan hij in grotere getalen net zo goed worden gebruik voor het verlichten van het terras. Lekker multifunctioneel dus en daar houden we bij Flinders wel van. Heb jij al een lamp op het oog die aansluit bij jouw wensen en behoeften?

Ifö Electric Classic Globe bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ifö Electric. Dat betekent dat wij alle producten uit de Ifö Electric Classic Globe collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.