Ifö Electric tafellampen

Voor het eerst in meer dan honderd jaar heeft Ifö Electric ook tafellampen aan hun collectie toegevoegd. En dat is heel goed nieuws. Het porselein van hoogwaardige kwaliteit waar het merk bekend om staat, is nu van dichterbij te bewonderen. Waar het eerst altijd aan de muur of het plafond hing, staat het nu op tafel. De zachte vormen en de elegante mix van materialen van de Ifö Electric tafellampen zijn ontworpen door het ontwerpersduo Kauppi & Kauppi. Het is een eerbetoon aan de kwaliteiten van het merk. De Ohm 100/190 tafellamp porselein helder is met zijn heldere glas uniek in deze serie. De lichtbron is door de transparantie goed zichtbaar wat het ontwerp een technische uitstraling geeft. Je hebt zelf de keuze welk peertje je in de lamp plaatst, want de lichtbron wordt niet meegeleverd. Een mooie toevoeging dus wanneer je huis al een industriële uitstraling heeft of juist nog wel een industrieel detail kan gebruiken.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Ifö Electric: klassiek en modern

Dit Zweedse merk heeft een interessante achtergrond. De serie tafellampen doet vermoeden dat je met een designmerk te maken hebt zoals we die veel kennen uit Scandinavië. Design is echter niet het hoofddoel van Ifö Electric. Het bedrijf is namelijk expert op het gebied van armaturen gemaakt van porselein. Dit doen ze al meer dan honderd jaar. Ze maken bijvoorbeeld armaturen van porselein dat gebakken is van Zweedse klei. In Zweden is dit inmiddels een klassieker geworden die je overal tegen kunt komen. Kauppi & Kauppi heeft de esthetiek naar een hoger niveau getild. Het tijdloze ontwerp in samenwerking met de hoogwaardige kwaliteit gaat ervoor zorgen dat je nog vele jaren van licht bent voorzien.

Met een Ohm tafellamp brengt Ifö Electric rust

De tafellampen uit deze serie zijn eenvoudig en toch zeer elegant. Dit komt deels door de ronde zachte vormen van het model, maar ook door de combinatie van materialen. De mix van mat glas, glanzend porselein en hout resulteert in een serene uitstraling. De lamp is in verschillende maten en hoogtes leverbaar. Zo heb je de keuze uit de Ohm 100/190 tafellamp porselein en de Ohm 140/135 tafellamp porselein. Alle formaten zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren porselein: zwart en wit. Het snoer is van textiel en heeft dezelfde kleur als het porselein. Er zit ook een dimmer op dus hoe sereen je de sfeer op tafel precies wilt hebben is helemaal aan jou.

Ifö Electric tafellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ifö Electric. Dat betekent dat wij alle Ifö Electric tafellampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.