Naar boven

Design van HKliving

Als kikkerlandje kunnen we niks anders dan trots zijn op een Nederlands merk als HKliving. Dit merk combineert het verleden met het heden, allemansvrienden met eclectische details en eigentijds met klassiek. Veel van de producten zijn bovendien met de hand gemaakt en zijn daardoor vrijwel allemaal uniek. Met iets van HKliving design heb je dus echt iets speciaals in handen (en in je huis). Het merk werd opgericht in 2009 en is dus nog een relatief jonkie in de merkenwereld. Daarom is het extra knap dat HKliving het voor elkaar heeft gekregen om in die korte tijd verkrijgbaar te zijn in meer dan vijftig landen. Maar met het grote productenaanbod dat HKliving heeft, is het dan ook bijna onmogelijk dat iemand niet bij hen slaagt.

HKliving Wicker productinspiratie voor je woning

Met de hand gevlochten riet, natuurlijke kleuren en bijzondere details: dat is de Wicker collectie van HKliving in een notendop. Neem de HKliving Wicker Bottle tafellamp bijvoorbeeld. Niet alleen de gevlochten lampenkap zorgt voor een instant vakantiegevoel, ook de glazen fles als onderstel wekt nostalgische gevoelens op. Weet je nog, je eerste flessenpost? En dan de Wicker hangmat, waarmee je zorgt voor een zomerse stemming all year long. Het stoere touw waar je de hangmat mee ophangt en het stevige gevlochten liggedeelte ogen natuurlijk en brengen een stukje natuur en rust je interieur in. Rust in de letterlijke en figuurlijke zin van het woord, want je ziet jezelf meteen heen en weer wiegen... Stoffen hangmatten move over: de Wicker hangmat is het helemaal.

HKliving Wicker bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HKliving. Dat betekent dat wij alle producten uit de HKliving Wicker collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.