HKliving Rattan

De HKliving Rattan collectie bestaat uit een beeldschone verzameling van meubels die één ding met elkaar gemeen hebben: rattan. Dat is toch hetzelfde als rotan, horen we je denken, maar nee. Rotan wordt geoogst van de Rotan palm terwijl rattan dicht bij de grond groeit. Het belangrijkste verschil? Rattan is veel sterker en flexibeler dan rotan. Neem bijvoorbeeld de Rattan Egg fauteuil deze is zonder twijfel de meest opvallende en waarschijnlijk ook de meest comfortabele stoel uit de Rattan serie. Door er een kussens of een schapenvacht in te leggen wordt deze fauteuil nog comfortabeler. Bovendien is de uitstraling van rattan voor iedereen herkenbaar en brengt het vaak een nostalgisch gevoel met zich mee in je interieur. En dat is wat een interieur maakt of breekt, toch?

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Design van HKliving

Als kikkerlandje kunnen we niks anders dan trots zijn op een Nederlands merk als HKliving. Dit merk combineert het verleden met het heden, allemansvrienden met eclectische details en eigentijds met klassiek. Veel van de producten zijn bovendien met de hand gemaakt en zijn daardoor vrijwel allemaal uniek. Met iets van HKliving design heb je dus echt iets speciaals in handen (en in je huis). Het merk werd opgericht in 2009 en is dus nog een relatief jonkie in de merkenwereld. Daarom is het extra knap dat HKliving het voor elkaar heeft gekregen om in die korte tijd verkrijgbaar te zijn in meer dan vijftig landen. Maar met het grote productenaanbod dat HKliving heeft, is het dan ook bijna onmogelijk dat iemand niet bij hen slaagt.

HKliving Rattan meubels: nostalgisch design in verschillende vormen

De HKliving Rattan collectie bestaat uit veelzijdige meubelstukken voor in verschillende interieurs en heeft toch een gemeenschappelijke deler: rattan. Bij de Rattan Ball stoel hangend heeft dat rattan een roosterachtig uiterlijk waardoor je door de stoel heen kunt blijven kijken en er een ruimtelijk gevoel ontstaat.  De Rattan barkruk zit tussen een barkruk en een stoel in. De mini barkruk is een stuk lager dan een normale barkruk, waardoor hij prima aan een normale eettafel kan worden geschoven maar heeft wel de uitstraling van een barkruk door de lage rugleuning. Ieder meubelstuk heeft zo zijn eigen charme en dat komt omdat rattan van zichzelf een warm karakter heeft. Hoe je het ook vlecht, stapelt of rijgt: het blijft een sfeermaker pur sang.

HKliving Rattan bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HKliving. Dat betekent dat wij alle producten uit de HKliving Rattan collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.