Naar boven

HKliving banken

De collectie HKliving banken laat een variërend aanbod comfortabele banken zien in de kleur, het formaat en het ontwerp waar je wens naar uitgaat. Een bank vormt vaak een essentieel onderdeel van de zithoek. De grootte van een bank is meestal afhankelijk van met hoeveel mensen je in een woning leeft en hoeveel ruimte er daadwerkelijk is voor zo’n zitmeubel. Op zoek naar een echte gezinsbank? Dan is de Couch bank 3-zits van HKliving misschien wel iets voor jou. De zachte, uitnodigende kussens nodigen je graag uit om lekker neer te ploffen en te relaxen na een lange werkdag of simpelweg op een vrije zondag. Wil je de HKliving bank eigenlijk nog een stukje comfortabeler maken? Dan heb je zelfs de mogelijkheid om een bijpassende poef erbij te kopen.

Dutch design van HKliving

Sander Klaver en Emiel Hetsen vormen de basis van dit Nederlandse designmerk HKliving. Zij besloten de handen ineen te slaan en samen dit merk op te richten. Een merk dat zich overigens kenmerkt door het natuurlijke karakter, die in het oog springende eclectische twist en de uniekheid. Een groot deel van de producten wordt namelijk met de hand gemaakt waardoor de kans groot is dat elk product er net weer even iets anders uitziet. HKliving heeft een grote collectie meubels, lampen en accessoires waardoor je veel keuzemogelijkheden hebt om je woning naar jouw smaak in te richten. Ze hebben inmiddels zowel nationaal als internationaal veel successen geboekt en de producten gaan al in meer dan vijftig landen over de toonbank.

HKliving banken in een retro jasje

In de Retro bankenserie vind je banken die uiteraard een retrolook hebben, in verschillende formaten zijn uitgebracht en een rijke keuze aan kleuren hebben. Ben je op zoek naar een compact model? Dan kun je het best gaan voor het tweezits exemplaar. En doordat je de keuze hebt uit maar liefst elf kleurvarianten, is de kans groot dat jouw favoriete uitvoering ertussen zit. Krijg jij vaak visite over de vloer of heb je een grote familie? Dan is de Retro bank 4-zits misschien wel de bank die past bij wat je zoekt. Je kunt de banken ook uitbreiden met bijpassende hockers. Hoe handig is dat? Met de velours bekleding krijgen de banken een luxe(re) uitstraling en zijn ze fluweelzacht waardoor iedereen graag plaatsneemt.

HKliving banken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HKliving. Dat betekent dat wij alle HKliving banken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van HKliving, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.