Naar boven

HKliving: een wereldwijd begrip

HKliving is een interieurmerk dat is opgericht door de Nederlandse designers Emiel Hetsen en Sander Klaver. De initialen van hun achternamen hebben ze verwerkt in de naam van het merk. De combinatie van creativiteit en wiskundige eigenschappen maken dit merk vanaf dag één tot een groot succes. De collecties zijn erg toegankelijk en geïnspireerd op traditionele en veelgebruikte designs. Ondanks dit geven ze altijd een moderne twist aan de producten zonder dat het origineel wordt veranderd. Wél zorgen ze ervoor dat de producten verbeterd worden. De eerste collectie van HKliving bestond uit 28 producten en verkochten ze toen aan 12 verschillende landen. Vandaag de dag is HKliving een belangrijk begrip en is zij wereldwijd actief in maar liefst 55 landen.

Je huis in Aziatische sferen met de Rattan fauteuils van HKliving

Wij van Flinders hebben een aantal fauteuils van het merk HKliving voor jou geselecteerd. De fauteuils komen uit de Rattan collectie van dit merk. Het materiaal dat gebruikt is komt oorspronkelijk uit het Aziatische land Indonesië en is een liaanachtige plantsoort. De fauteuils zijn dus supersterk en door het flexibele materiaal kunnen er mooie ronde vormen aan de stoelen gegeven worden. Neem bijvoorbeeld de HKliving Rattan Ball fauteuil. Een prachtige stoel met mooie ronde vormen. Houd je meer van een wat strakker model? Dan past de Hkliving Rattan Lounge fauteuil zeker weten in jouw interieur. Een superstevige stoel zonder armleuningen. De gekantelde rugleuning zorgt voor een relaxte zit en met een leuk kussentje maak je de stoel nog comfortabeler.

HKliving fauteuils bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HKliving. Dat betekent dat wij alle HKliving fauteuils kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.