Naar boven

HKliving tafellampen

De veelzijdigheid van de collectie van HKliving is goed terug te zien in de serie tafellampen. Elke lamp heeft een bijzondere uitstraling en dat komt deels door de materialen die worden gebruikt. Een lamp van riet, glas of metaal? Het is allemaal terug te vinden in deze collectie lampen met een uitgesproken design. Behoefte aan een warme en tropische sfeer in huis? Denk bijvoorbeeld aan de sfeer die je ervaart op een zonnige vakantie in het buitenland. In dat geval kun je kiezen voor de Brass Palm tafellamp van HKliving. Met deze lamp hoef je het huis niet meer uit om de zomerse sfeer te ervaren. Heb je liever een tafellamp die iets neutraler is? Bekijk dan eens de Organic Bamboo Wicker tafellamp M. Door de organische vorm heeft hij een natuurlijke en rustgevende uitstraling.

Over het design van HKliving

Het Nederlandse merk HKliving is in 2008 opgericht door Sander Klaver en Emiel Hetsen. Zij hebben het merk kennis laten maken met de meubelbranche. De veelzijdige collectie woonproducten wordt grotendeels met de hand gemaakt waardoor ieder product een speciale twist heeft en jij een uniek item in huis hebt. Het merk brengt woonproducten die al jaren in en rond het huis gebruikt worden terug in een nieuw jasje. Geen enkel item uit een specifieke collectie is hetzelfde. Deze kenmerken onderscheiden het design en dragen bij aan de schoonheid van het merk. Industrieel, minimalistisch, robuust en natuurlijk, in het assortiment van HKliving zie je deze kenmerken terug.   

De unieke tafellampen van HKliving

Iedere tafellamp van HKliving ziet er anders uit. Riet of glas, een organische of ronde vorm en dimbaar of niet dimbaar? Dit zijn onder andere de opties die je hebt om een tafellamp te vinden die bij jouw interieur past. Op zoek naar een lamp die de rustgevende en warme sfeer van een heerlijke dag op het strand creëert? Met de Wicker Bottle tafellamp van HKliving is dit mogelijk. Door de lichte kap van gevlochten riet en de glazen fles als onderstel geeft de lamp het gevoel van een zomerse dag bij het strandhuis. Gaat je voorkeur uit naar een strak en vriendelijk uiterlijk? Dan is de Traingle tafellamp misschien wel iets voor jou. Kies voor een opvallende kobaltkleur of voor het rustige zwart. Welke kleur je ook kiest; de Triangle blijft mooi en strak.

HKliving tafellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HKliving. Dat betekent dat wij alle HKliving tafellampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.