Dutchbone Class

De Dutchbone Class collectie bestaat uit een uitgebreide design collectie die hun naam eer aandoen. Want de titel ‘Class’ met een hoofdletter C verdien je zeker niet zomaar! Dat wisten de designers van Dutchbone tijdens het ontwerpen van deze collectie maar al te goed. Verheugd door de terugkeer van de alom bekende vissengraat gingen ze op zoek naar manieren om dit motief, dat tot op dat moment vooral in vloeren gebruikt werd, te verwerken in meubelstukken. Het resultaat? De Dutchbone Class eettafel 180x90 en de Dutchbone Class salontafel. Het vissengraatmotief komt op subtiele maar elegante wijze terug in het houten tafelblad van de Class eettafel en salontafel, terwijl zijn klassieke karakter extra benadrukt wordt door het onderstel met een messing afwerking. Ontdek wat de Dutchbone Class collectie nog meer voor jou te bieden heeft.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-9 van 9 producten Sorteren op 1-9 van 9 producten Terug naar boven

Over Dutchbone

Dutchbone is een jong, Nederlands designlabel dat werkt vanuit Westzaan. Het meubilair van Dutchbone wordt gekenmerkt door een combinatie van verschillende tijdperken, gebruiken en culturen. Om inspiratie op te doen gaat het team van Dutchbone ontwerpers dan ook regelmatig de grens over om andere landen te ontdekken. Daar hebben de ontwerpers een speciaal oog voor de constant veranderende wereld om hen heen. Dit resulteert in een dynamische collectie meubelstukken, die stuk voor stuk in staat zijn de tand des tijds te doorstaan. Door de grote variëteit aan invloeden vanuit verschillende landen en tijdperken is de collectie van Dutchbone ook nog eens ontzettend gevarieerd. Dat betekent dat er altijd wel wat voor jou bij zit. Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje bij de tafels van Dutchbone, en ontdek wat deze bijzondere collectie nog meer voor jou in petto heeft.

Dutchbone Class kasten: van dressoir, tv-meubel tot aan een wijnkast

Dat de Class tafels van Dutchbone ontzettend geliefd zijn, zal je waarschijnlijk niet meer verbazen. Bij Dutchbone waren ze zo onder de indruk van de Class tafels, dat ze besloten de Class collectie uit te breiden. Daar zijn we hartstikke blij mee, want dat betekent dat we nu onze spullen kunnen opbergen en tentoonstellen in de Class dressoir. Het Class dressoir van het rijke acaciahout of eikenhout is voorzien van een klassiek visgraatpatroon. Het lage dressoir is dan weer heel geschikt als tv-meubel. Gecombineerd zijn de meubels uit de Class serie op en top elegant, maar ook in zijn eentje hebben de dressoirs, tv-meubels en wijnkasten genoeg karakter en uitstraling op jouw interieur een stuk stijlvoller te maken. De Dutchbone Class collectie biedt alles wat je nodig hebt om jouw interieur een elegante update te geven.

Dutchbone Class bij Flinders 

Flinders is officieel dealer van Dutchbone. Dat betekent dat wij alle producten uit de Dutchbone Class collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.