Naar boven

Het verhaal achter Dutchbone

Het Nederlandse merk Dutchbone kenmerkt zich door de reis die ze afleggen om tot de meest bijzondere en unieke ontwerpen te komen. Zo reizen ze werkelijk heel de wereld af om cultuur te snuiven en inspiratie op te doen die ze vervolgens in de nieuwe ontwerpen kunnen verwerken. Ze spreken plaatselijke ambachtslieden en proberen hetgeen zij zeggen in de producten naar voren te laten komen. Hoe leuk is dat? De collectie speelt in op landelijke en industriële ontwerpen waardoor er op veel woonbehoeften wordt ingespeeld. Het merk heeft een complete collectie meubels, lampen en accessoires. Heb jij al iets op het oog?

Gevarieerd aanbod Dutchbone fauteuils

Ga jij liever voor wat vriendelijkere vormen? We kunnen het ons goed voorstellen en dragen je dit exemplaar aan: de Dutchbone Flower fauteuil. Hij zit niet alleen heel lekker, maar over de functionaliteit is ook nagedacht. Terwijl je zit, draai je jezelf eenvoudig naar de kant waar je op dat moment graag op uit kijkt. Hij is in drie uiteenlopende kleuren verkrijgbaar. Een ander organisch gevormd exemplaar is de Dutchbone Smoker fauteuil. Krijg jij ook een flashback naar die stoelen in die vroegere oldtimers? Wij wel! En hoe leuk is het om dit detail in je interieur te verwerken. Door de zachte bekleding blijf je het liefst urenlang zitten op deze fauteuil zonder jezelf ook maar iets van je plek te verplaatsen.

Dutchbone fauteuils bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Dutchbone. Dat betekent dat wij alle Dutchbone fauteuils kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.