Dutchbone dressoirs

Een dressoir of tv meubel biedt twee kanten: je mooiste spullen zet je bovenop neer en de spullen die je liever niet in beeld hebt, berg je op achter de deurtjes of in de laatjes. Deze Dutchbone dressoirs en tv meubels zijn uiteraard ook voorzien van deze elementen. Een mooi voorbeeld daarvan is het Dutchbone Class dressoir. Gecombineerd zijn de meubels uit de Class serie heel erg stijlvol, maar ook in zijn eentje heeft het Class dressoir genoeg karakter en uitstraling om je interieur een stuk eleganter te maken. Biedt dat genoeg opbergruimte voor jou? Dit dressoir kun je een mooi plekje geven in je woonkamer, werkkamer of slaapkamer. Om een idee te krijgen van welke opties de collectie Dutchbone dressoirs voor jou in petto heeft, kun je het best even een kijkje nemen.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-12 van 12 producten Sorteren op 1-12 van 12 producten Terug naar boven

Designlabel Dutchbone

Het designteam van Dutchbone reist de hele wereld over om tot de meest inspiratievolle ideeën te komen. Dit doen ze door onder meer te praten met de plaatselijke ambachtslieden en erachter te komen wat kenmerkend is voor de verschillende culturen in die landen. Los van deze inspiratie proberen ze de perfecte balans te vinden tussen het stukje handwerk en het industriële aspect. Klinkt dit niet als muziek in de oren? Met de complete collectie meubels biedt dit merk je wel de mogelijkheden om die industrieel landelijke stijl in je woning aan te brengen. En dat met meubels die er stuk voor stuk toch echt heel anders uitzien.

Een Dutchbone dressoir of tv meubel van verschillende soorten hout

Wil je een donker of licht element in je woning toevoegen? Deze collectie heeft voor ieder wat wils kunnen we wel zeggen. Het ene Dutchbone dressoir staat hoog op haar pootjes terwijl het andere dressoir het liever wat lager zoekt. De Juju familie van Dutchbone is daar een mooi voorbeeld van. In deze serie vind je twee dressoirs: het Juju Low dressoir en het Juju High dressoir. Aan de namen kun je al zien dat ze uit dezelfde serie komen, maar ondertussen wel een andere afmeting hebben. De lage dressoir van Dutchbone zijn ook zeer geschikt om te gebruiken als tv meubel. De dressoirs zijn van MDF gemaakt met een zwarte afwerking waardoor het op het eerste gezicht niet direct oogt als hout. Het design van dit product komt overigens simpelweg van een ouderwets dressoir dat al jaren op het kantoor van dit Nederlandse merk stond. Zo reizen ze niet voor elk product de hele wereld over.

Dutchbone dressoirs bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Dutchbone. Dat betekent dat wij alle Dutchbone dressoirs kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.