De thuisbasis van Dutchbone

Dutchbone is een Nederlands designbedrijf wat je misschien al wel verwachtte. Hun ‘headquarters’ is gevestigd in Westzaan. Maar dat hun thuisbasis dicht bij huis is, wil niet zeggen dat hun ontwerpen dat ook zijn. Ze laten zich inspireren door reizen die ze maken naar verre landen. Die verschillende culturen zie je dan ook overduidelijk terug in de vele meubels en collecties die onderling vaak veel van elkaar verschillen. Voor ieder wat wils, noemen we dat! Deze inspiratiebronnen zorgen er dus voor dat er een hoop verschillende soorten producten in de collectie te vinden zijn. Heb jij al wat moois gezien?

Dutchbone Boli collectie: it takes two

Bijzettafels zijn misschien wel één van de meest veelzijdige meubelstukken die we kennen. Ze staan leuk, nemen weinig ruimte in en je pakt ze er zo bij als je er een nodig hebt. Maar de ontwerpers van de Boli collectie gaan nog een stukje verder. Met de Boli salontafel rond bijvoorbeeld krijg je niet één maar twee bijzettafels. Deze twee tafeltjes passen precies onder elkaar, maar schuif je ook heel gemakkelijk los als je ergens anders een extra tafeltje nodig hebt. En dit geldt niet alleen voor de ronde set, ook de Boli salontafel vierkant set van 2 kent dit trucje.

Dutchbone Boli bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Dutchbone. Dat betekent dat wij alle producten uit de Dutchbone Boli collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.