Sorteren op

1-33 van 33 producten

Meer over Dutchbone

Het Nederlandse designmerk Dutchbone heeft een buitengewoon aanbod producten. Dit weten zij voor elkaar te krijgen door de hele wereld over te reizen en invloeden vanuit deze landen in hun producten te verwerken. De collectie van dit merk bestaat uit onder meer bijzettafels, stoelen, vloerkleden, tafels en kasten. Zo heeft Dutchbone alle ingrediënten binnen handbereik om een woonruimte landelijk in te richten met een industriële touch. En elk product is bijzonder. Ze gaan gesprekken aan met de ambachtslieden en laten zich inspireren door hun verhalen. Deze elementen proberen ze vervolgens op een geschikte wijze in de nieuwe producten te verwerken. De toegankelijke dessins zorgen ervoor dat ze in vrijwel elk interieur goed tot hun recht komen.

Rijkelijk gevuld assortiment Dutchbone stoelen

Met of zonder armleuningen? Een opvallende kleur of liever neutraal? Een relaxhouding of liever rechtop? Voor elk van deze eisen is er een geschikte Dutchbone stoel te vinden. Zo is de Dutchbone Franky Velvet stoel ideaal voor degenen die graag wat kleur toevoegen aan hun interieur. Oranje, roze of blauw? Stuk voor stuk kleurtjes waar je blij van wordt. Een totaal ander ontwerp is de Dutchbone Stitched stoel die met haar armleuningen jou net dat beetje extra comfort geeft dat soms erg lekker kan zijn. De combinatie van leer en staal maakt dat deze stoel een stoere aanvulling is voor in een woonruimte. De unieke details in het leer geven deze stoel een wat luxere uitstraling. Ben jij al enthousiast?

Dutchbone stoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Dutchbone. Dat betekent dat wij alle Dutchbone stoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast eetkamerstoelen bieden we ook een grote collectie Dutchbone fauteuils en barkrukken aan.