Naar boven

Over DCW éditions

DCW éditions is gevestigd in het Franse Parijs, en dat is te zien! De lampen brengen namelijk een groot Parijse allure met zich mee. DCW éditions brengt veelal klassieke, vintage ogende lampen uit, die vaak geïnspireerd zijn op modellen van lampen uit de vorige eeuw. Zo zijn de lampen uit de Doubles de Gras collectie gebaseerd op de in 1921 uitgebrachte Gras lamp. Dat was de eerste lamp die gebruikt werd in zowel huiselijke als industriële settingen. Terugkijkend snappen wij dat succes wel. Het model brengt een enorme sfeer met zich mee, die 100 jaar later nog steeds een blijvende, warme indruk achterlaat. Omdat veel verlichting van DCW éditions is geïnspireerd op iconen uit de internationale designgeschiedenis, denken wij dat het zeker de moeite waard is om ook andere modellen van DCW éditions onder de loep te nemen.

Jouw perfecte Doubles de Gras van DCW éditions

Ondanks dat het centrale concept van twee lampenkappen aan één lamp bij elk exemplaar uit de Doubles de Gras collectie hetzelfde blijft, is er toch een grote variëteit te ontdekken. Zo heeft de Lampe Gras N213 Double wandlamp twee lange verstelbare armen met een maximale lengte van bijna anderhalve meter terwijl de Lampe Gras N204 Double wandlamp twee armen met een maximale lengte van 37 centimeter heeft. Daardoor is de eerstgenoemde lamp bijvoorbeeld erg geschikt voor grotere ruimtes die op verschillende punten een lichtbron behoeven terwijl de laatstgenoemde perfect is om boven het bed te hangen. Welke lamp uit de Doubles de Gras collectie sluit het best aan bij jouw wensen?

DCW éditions Doubles de Gras bij Flinders

Flinders is officieel dealer van DCW éditions. Dat betekent dat wij alle producten uit de DCW éditions Doubles de Gras collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.