Naar boven

DCW éditions

DCW éditions is de verzamelnaam voor een vijftal prachtige verlichtingsseries, waaronder het vernieuwende IN THE TUBE. Deze van oorsprong Franse collecties kunnen het beste worden omschreven als functioneel, betrouwbaar en eerlijk. Bovendien maakt DCW éditions iedere lamp met de grootste zorg, waardoor de mooiste creaties zijn ontstaan. Elke serie heeft een eigen unieke uitstraling. Zo bestaan de Lampe Gras en Lampe Mantis reeksen uit lampen met een buizenframe. De Here Comes The Sun serie bestaat uit ronde hanglampen die doen denken aan een opkomende zon. Hoe verschillend de lampen ook zijn, ze hebben ook dingen gemeen. Zo zijn de lampen van DCW Éditions herkenbaar aan het materiaal: gepoedercoat metaal zie je in vrijwel alle series terug. Kortom, voor een uitgebreid assortiment aan multifunctionele lampen ben je bij DCW éditions aan het juiste adres.

De kleintjes van DCW éditions IN THE TUBE

Met de IN THE TUBE wandlampen van DCW éditions heb je keuze uit verschillende lengtes, diameters en kleuren. De naam IN THE TUBE verwijst naar de buis waarin de lichtbron zich bevindt. De DCW éditions IN THE TUBE 100-350 wandlamp is met zijn lengte van 37 centimeter de kleinste uit de serie. De diameter van de lamp is 10 centimeter. IN THE TUBE heeft een beweegbaar gaas voor een zacht, gefilterd licht. Met de kleur van de reflector bepaal je de kleur van het licht. Kies voor koper of goud voor warm licht of ga juist voor een reflector van roestvrijstaal voor een meer zilverkleurig licht. De DCW éditions IN THE TUBE 100-500 wandlamp heeft een lengte van 52 centimeter en is daardoor de tweede maat uit de collectie.

Veelzijdigheid alom

De wat ruwe materialen in de vorm van buizen zijn geschikt gemaakt voor in de woonkamer, voor in de slaapkamer en voor boven de eettafel. Maar ook buiten het huis komt de DCW éditions IN THE TUBE serie volledig tot zijn recht. De DCW éditions IN THE TUBE 120-700 wandlamp, met een lengte van 72 centimeter is één van onze favorieten voor buiten. Met de bijpassende connection box kun je de aansluiting op de wand mooi wegwerken. Wil je gaan voor groots, dan is de DCW éditions IN THE TUBE 120-1300 wandlamp perfect. Met zijn lengte van 130 centimeter kan niemand om deze lamp heen en daardoor is hij de ideale eyecatcher in elk interieur. Als wandlamp valt deze lamp al erg op, maar het kan allemaal nog net iets spannender. In combinatie met de suspension kit kun je deze lamp ook als hanglamp monteren. Dat is nog eens een multifunctionele collectie!

DCW éditions IN THE TUBE bij Flinders

Flinders is officieel dealer van DCW éditions. Dat betekent dat wij elke DCW éditions IN THE TUBE lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van DCW éditions IN THE TUBE en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je DCW éditions IN THE TUBE lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

DCW éditions
Filters
Productsoort
Kleur
Ontwerper
Bediening
Fitting
Geschikt voor
Hoogte verstelbaar
Materiaal
Dimbaar
Op voorraad
Woonstijl
Lichtrichting
Prijs
Waterdichtheid
?
- Zone 1: een straal van 60 cm rondom bad of douche. De voorschriften voor een lamp in deze badkamerzone zijn streng. De minimale benodigde IP-waarde is 45. - Zone 2: een straal van 120 cm rondom bad of douche. Denk hierbij aan direct boven de douchecabine, rond de wastafel en rondom het bad. De minimale benodigde IP-waarde is 44. - Zone 3: alles wat buiten zone 1 en zone 2 valt. De lampen die je op deze plek ophangt, moeten minimaal een IP-waarde van 21 hebben. Alle IP-waarden van 20 of lager zijn niet geschikt voor de badkamer.
Lichtbron meegeleverd
Bevestiging