Tijdloos ontwerp van DCW éditions

Het Franse merk DCW Editions omschrijft zichzelf als producent van objecten. Objecten met wortels in het verleden, die gebruikt worden in het heden en een visie hebben in de toekomst. Het is belangrijk dat elk ontwerp begint met een goed idee, vervolgens goed wordt ontworpen en als laatst goed wordt gemaakt. Zo zal het product de tijd en haar modegrillen makkelijk doorstaan. Het merk hoopt dat de objecten zo door worden gegeven van generatie op generatie. Met kernwoorden als functioneel, betrouwbaar en eerlijk is dat zeker een bereikbaar doel. De In The Sun collectie is qua vorm simpel en overzichtelijk en bevat daarmee zeker een tijdloos ontwerp. En het warme magische licht dat het uitstraalt is zeker iets waar mensen nooit op uitgekeken zullen raken.

Decoratieve DCW éditions In The Sun lampjes

De serie heeft naast wandlampen ook hanglampen. Want zonnetjes die horen zeker ook in de lucht. Zoals de In The Sun 270 hanglamp. Je kunt kiezen of de lamp een gouden of zilveren gloed met zich meebrengt. Welke kleur je ook kiest, door de kartelvormige cilindervorm brengt hij altijd een magisch en warm zacht licht in de ruimte. Hij is mooi genoeg om in zijn eentje te hangen, maar is zeker ook geschikt om met meerderen in een groepje te hangen. Zo kun je hem ook combineren met de kleinere versie: In The Sun 190 hanglamp. En laten we eerlijk zijn. Dat de lamp ook in het huis van Versailles hangt geeft hem nog net wat extra allure.

DCW éditions In The Sun bij Flinders

Flinders is officieel dealer van DCW éditions. Dat betekent dat wij alle lampen uit de DCW éditions In The Sun serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contactmet ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.