Naar boven
Sorteren op

1-36 van 52 producten

Dit is DCW éditions

DCW éditions is de verzamelnaam voor een vijftal prachtige verlichting series, waaronder het geliefde Lampe Gras en Here Comes The Sun. Deze van oorsprong Franse collecties kunnen het beste worden omschreven als functioneel, betrouwbaar en eerlijk. DCW éditions heeft inmiddels meer dan veertig modellen van de Lampe Gras op de markt gebracht die variëren van hanglampen tot tafellampen en van vloerlampen tot plafondlampen. Nadat het succes van de Lampe Gras serie was gebleken, besloot DCW éditions ook de werken van de Engelse ontwerper Bernard Schottlander en de Franse Julien-Henri Porché in productie te nemen. En niet zonder resultaat! Voor een uitgebreid assortiment aan multifunctionele lampen ben je bij DCW éditions dus aan het juiste adres.

DCW éditions wandlampen de deur uit

Zoals gezegd kun je met DCW éditions wandlampen alle kanten op. Omhoog, omlaag, naar links, naar rechts… En naar buiten! De Lampe Gras N304 XL Outdoor wandlamp bijvoorbeeld is uitermate geschikt voor buitengebruik. Deze DCW éditions wandlamp is compact, kantelbaar en draaibaar als een bureaulamp. Wil jij juist een buitenlamp die alle aandacht op zich weet te vestigen? Dan is de Lampe Gras N304 XL 90 Outdoor wandlamp wel iets voor jou. Deze heeft twee flinke armen waardoor je de lamp gemakkelijk naar je toe trekt. Tot slot is ook de Lampe Gras N214 XL Outdoor wandlamp geschikt voor gebruik in de tuin en op het balkon. Deze DCW éditions wandlampen zijn stuk voor stuk beschermd tegen weersinvloeden als kou, regen en wind. Ideaal, dus!

Binnen blijven

Blijf je liever binnen om een lekker boek te lezen onder je favoriete DCW éditions wandlamp? Mooi, want er valt genoeg te kiezen. De Lampe Gras N222 wandlamp is bijvoorbeeld een plaatje om te zien. Met zijn stoere kap, satijnen finish en beweegbare armen is dit de ideale leeslamp voor in vele interieur. Maar ook de Lampe Gras N304 wandlamp mag er wezen. Net zo klein en compact als zijn outdoor broertje is dit de perfecte lamp voor naast het bed of boven de bank. Het zal je nog verbazen hoeveel licht hij geeft!

DCW éditions wandlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van DCW éditions. Dat betekent dat wij iedere DCW éditions wandlamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke DCW éditions wandlamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een DCW éditions wandlamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

DCW éditions