Naar boven

Actie: -15% op alles uit de Rodeo collectie van BePureHome

Je ontvangt nu 15% korting op alle producten uit de Rodeo collectie van BePureHome. De actie geldt t/m 31 oktober.

Over design van BePureHome

Het Nederlandse designlabel BePureHome zal je vast niet zijn ontgaan. Niet zo gek, want dit populaire designmerk vind je in menig interieur terug. De ontwerpen van BePureHome zijn stoer, puur en basic, maar hebben wel een luxueuze twist. De rijke materialen en excentrieke kleuren maken de producten stuk voor stuk eyecatchers die in veel huizen prachtig tot hun recht komen. Tegelijkertijd streeft dit designlabel naar hoge kwaliteit én betaalbaarheid. De designers van het merk timmeren hard aan de weg de designs constant te laten aansluiten op de huidige interieurtrends. De collectie van BePureHome omvat verschillende zitmeubels, tafels, lampen en woonaccessoires. Ga er eens goed voor zitten en laat je verbazen door al het moois dat BePureHome voor jou heeft!

Bijzondere vazen van BePureHome

Bij BePureHome vind je verschillende vazen in prachtige aardetonen. Deze kleuren sluiten niet alleen mooi aan op de bloemen of takken die je in de vaas plaatst, maar geven je interieur ook een uitnodigende uitstraling. Een mooi voorbeeld hiervan is de Saffier bold vaas 49x12 van BePureHome. Deze glazen vaas lijkt haast van marmer gemaakt en heeft een uiterst elegante vormgeving. Bijzonder is dat de vaas met de mond wordt geblazen en met de hand wordt afgewerkt. Zo weet je zeker dat je een unieke vaas in huis haalt. De vaas kun je ook goed combineren met de Mid century vaas 36x19 van BePureHome. Het ontwerp van deze vaas is geïnspireerd op de klassieke mid-century stijl die zich kenmerkt door organische vormen, minimale versieringen en hoge functionaliteit. De stijl heeft een onmiskenbare, tijdloze aantrekkingskracht en vind zijn plek zeker in de hedendaagse woonstijlen.

Combineren met vazen van BePureHome

Door de naturelle kleuren en sierlijke vormen zijn de vazen van BePureHome ideaal om je creativiteit de vrije loop te laten. En bijna élke combinatie is wel stijlvol. Combineer bijvoorbeeld verschillende kleuren en maten Expressive vazen voor een contemporain tafereel of combineer deze juist met de keramieken Silhouet vazen van BePureHome. Ook deze stijlvolle allemansvrienden zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Plaats er een paar eenvoudige takken in of een weelderige bos bloemen. Of je zet er niets in en laat ze op zichzelf de show stelen. Een ding is zeker: met een vaas van BePureHome maak je van jouw huis een echt thuis.

BePureHome vazen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van BePureHome. Dat betekent dat wij alle vazen van BePureHome kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.