Naar boven

BePureHome hanglampen

Een stoer interieur creëer je met de BePureHome hanglampen. BePureHome is een stoer interieurmerk en sluit perfect aan op de industriële woonstijl. Hoe tof zou het zijn dat je zelfs deze stijl kunt terug laten komen in de hanglampen in je woonkamer. Bij Flinders hebben wij een aantal stoere modellen uit de collectie van BePureHome uitgekozen. De BePureHome Spotlight hanglamp is onze favoriet. Een lamp voor echte bikkels. Het metaal geeft hem een extra stoer uiterlijk en de lamp is lekker groot waardoor hij onwijs veel licht geeft. Heb jij je dus altijd al afgevraagd hoe het is om, net zoals een rockster, in de spotlights te staan? Deze lamp geeft jou dit stoere allure gevoel. Durf jij voor deze lamp te gaan?

Stoer interieur met BePureHome

BePureHome is een Nederlands designmerk. De naam van het merk verklapt het al een beetje, want bij dit merk draait het namelijk om natuurlijke materialen en een robuuste uitstraling. Het merk heeft een eigen fabriek en staat in Zwaagdijk. Hier wordt een groot deel van de collectie geproduceerd. De collectie bestaat uit meubels en woonaccessoires met een stoer uiterlijk, maar wel met een luxe randje. Kwaliteit, betaalbaarheid en karakter zijn de belangrijkste eigenschappen van het label. Dit zorgt ervoor dat het een geliefd merk is en ook nog eens van eigen bodem. Het bedrijf heeft al 35 jaar ervaring op het gebied van productie en distributie en heeft hiermee een goede naam opgebouwd. Ben jij al verliefd geworden op dit geliefde merk?

In het theater met de hanglampen van BePureHome

Bij een industriële woonstijl kunnen de lampen natuurlijk niet ontbreken. Je hebt ze in allerlei vormen en maten, maar wil jij iets stoers en unieks? Dan zijn de hanglampen van BePureHome echt iets voor jou. Deze stoere hangers zijn een goede aanvulling op jouw industriële woonstijl en zijn echt de kers op de taart. De BePureHome Theatre hanglamp is er één uit de collectie. Deze theaterachtige lamp heeft een vintagelook en geeft je het gevoel alsof je in het theater zit. Met deze hanglamp maak je dus van jouw huis een waanzinnig decor. Wil je zeker weten dat jij een betoverend decor weet neer te zetten? Kijk dan eens op onze verlichtingspagina onder ‘advies’ in de menubalk. Hier lees je alles over verlichting en helpen wij jou je huis om te toveren tot een magische verschijning.

BePureHome hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van BePureHome. Dat betekent dat wij alle BePureHome hanglampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.