Naar boven

Actie: -15% op alles uit de Rodeo collectie van BePureHome

Je ontvangt nu 15% korting op alle producten uit de Rodeo collectie van BePureHome. De actie geldt t/m 31 oktober.

Designmerk van Nederlandse bodem

BePureHome is een Nederlands designmerk. De collectie bestaat uit meubels en diverse woonaccessoires. Veel van de producten worden in de eigen fabrieken gemaakt, maar een deel van de collectie wordt ook geïmporteerd. Het bedrijf heeft namelijk al 35 jaar ervaring op het gebied van productie en distributie. Inkopen en zelf produceren is dus iets waar ze ijzersterk in zijn. En dat is te merken, want BePureHome is inmiddels uitgegroeid tot een geliefd merk. En niet alleen omdat ze goed zijn in productie en distributie, want de producten zijn ook van hoogwaardige kwaliteit en betaalbaar. Design in je huis voor een betaalbare prijs. En hoe tof is het dat het ook nog eens uit ons eigen kikkerlandje komt. Daar word je toch blij van?

Terug naar de natuur met de tafels van BePureHome

De collectie van BePureHome staat bekend om haar natuurlijke producten. Veel natuurlijke materialen worden in de meubels verwerkt en dat brengt je helemaal terug naar de natuur. Wil jij heerlijk kunnen tafelen aan een tafel die jou het gevoel geeft alsof je heerlijk in het bos zit tussen alle fluitende vogels en knisperende bladeren? De BePureHome Oxford tafel 223x89 geeft jou een uniek natuurlijk gevoel en dat zit hem vooral in het gebruikte materiaal. De tafel is namelijk gemaakt van essenhout en geeft jou het gevoel alsof deze tafel zo uit het bos geplukt is. Een andere tafel uit de collectie van dit merk is de BePureHome Craft tafel 220x90. Ook deze tafel komt zowat direct uit de natuur, maar het stoere onderstel geeft er een verrassende twist aan. Ben jij er al over uit voor welke tafel je gaat?

BePureHome tafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van BePureHome. Dat betekent dat wij alle BePureHome tafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.