Naar boven

Actie: -15% op alles uit de Rodeo collectie van BePureHome

Je ontvangt nu 15% korting op alle producten uit de Rodeo collectie van BePureHome. De actie geldt t/m 31 oktober.

Sorteren op

1-24 van 24 producten

Design van eigen bodem: BePureHome

BePureHome is een Nederlands merk dat zich vooral focust op meubels die van natuurlijke materialen zijn gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan leder, essenfineer en katoen. De ontwerpers weten bij elk van de producten het BePureHome-sausje eroverheen te gooien wat zich uit in producten met een stoere, pure en basic look. Doordat het distributiecentrum van dit merk zich bevindt in Zwaagdijk-Oost zijn de lijntjes kort en zijn vrijwel alle producten uit voorraad leverbaar. Het mag in elk geval duidelijk zijn dat de producten kwalitatief hoogwaardig zijn. Ben jij groot liefhebber van dit merk? Dan hebben we goed nieuws voor je, want door de uitgebreide, veelzijdige collectie heb je genoeg mogelijkheden om je eigen interieur compleet in te richten met design van BePureHome.

Eigentijdse BePureHome fauteuils

Om voor een ieder wat aan te bieden, bevat deze serie totaal verschillende BePureHome fauteuils als het gaat om het design, zitcomfort en materiaal. Ga je het liefst voor een ruimtelijk, luchtig exemplaar? Dan kan de Quadro fauteuil van BePureHome misschien wel aan jouw verwachtingen voldoen. Het patroon in de gevlochten rotan zorgt ervoor dat hij niet al te aanwezig is in je woonruimte en ondertussen lekker luchtig oogt. Door het ontwerp zit je er in elk geval stevig bij op het moment dat jou dat uitkomt. Past een fauteuil met armleuningen meer bij wat je zoekt? Dan is de BePureHome Future fauteuil er een die je niet mag missen. Het zachte suèdeleer zorgt ervoor dat hij fantastisch zit en de achterover hellende armleuningen maken het nog moeilijker om uit deze stoel op te staan.  

BePureHome fauteuils bij Flinders

Flinders is officieel dealer van BePureHome. Dat betekent dat wij alle BePureHome fauteuils kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.