Sorteren op

1-36 van 44 producten

Puur design van BePureHome

BePureHome is een jong designlabel van Nederlandse bodem. Het merk is in 2013 opgericht en produceert de mooiste meubelen met een natuurlijke look. De meubels van BePureHome worden voor een groot deel in Nederland geproduceerd, bij meubelfabriek De Eekhoorn Dutch Furniture. Deze fabriek in Zwaagdijk-Oost heeft al 35 jaar ervaring met de productie en distributie van designmeubelen. Omdat de productie dichtbij huis plaatsvindt en het hout voor de meubels uit goed beheerde bossen afkomstig is, is de milieubelasting van BePureHome klein. Dus of je nu kiest voor een huis vol BePureHome meubels, of je beperkt tot bijvoorbeeld de BePureHome stoelen collectie: als je een duurzaam designproduct zoekt, ben je bij dit label aan het juiste adres.

Een BePureHome bank voor elke stijl

Is er bij jou thuis wel eens onenigheid over woonstijlen? De BePureHome Rodeo bank 2,5 zits maakt een einde aan deze discussie. Deze BePureHome bank past namelijk perfect bij een modern interieur door zijn strakke lijnen. Maar dankzij het materiaal en kleurgebruik is deze BePureHome bank ook heel goed op zijn plaats in een natuurlijke inrichting. De Rodeo bank is gemaakt van kwalitatief leer, en verkrijgbaar in de kleuren zwart en cognac. De poten van zwart metaal geven de bank een industriële accent. Zo zie je: met deze BePureHome bank kun je alle kanten op!

BePureHome bank bij Flinders

Flinders is officieel dealer van BePureHome banken. Dat betekent dat wij elke BePureHome bank kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van BePureHome en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je BePureHome bank, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.