Naar boven

BePureHome & Nederland

BePureHome is een prachtig designmerk van eigen bodem. Zoals de naam al doet vermoeden staan natuurlijke materialen en een ruwe uitstraling centraal in de collectie van BePureHome. De meubels van dit merk komen uit dezelfde koker als onder andere vtwonen, namelijk De Eekhoorn Dutch Furniture. Dit betekent dat bijna iedere BePureHome stoel in een Nederlandse fabriek wordt gemaakt. Bovendien is het distributiecentrum van BePureHome gevestigd in Zwaagdijk-Oost (NL) en zijn vanuit hier bijna alle producten uit voorraad leverbaar. Dit is een pluspunt ten opzichte van vele andere fabrikanten, waar je vaak lang op de door jou bestelde meubels moet wachten. De combinatie van kwaliteit, betaalbaarheid en de levertijd maakt BePureHome tot een geliefd designmerk uit eigen land.

Een BePureHome stoel uit de natuur

Voor wie juist een BePureHome stoel zoekt die met je is meegegroeid, is de Rodeo stoel een geschikt exemplaar. Het echte leder laat zien dat je je inmiddels wat meer kunt veroorloven… Maar de prijs is daar gelukkig niet naar! Deze BePureHome stoel is enerzijds een opvallend item in je interieur, maar gaat er anderzijds vriendelijk in op dankzij de natuurlijke uitstraling. Afhankelijk van wat je mooi vindt kun je deze BePureHome stoel bestellen in cognackleur of zwart. In beide gevallen zijn de poten uitgevoerd in zwart. Kortom, een stoere BePureHome stoel die ook geschikt is voor de meer landelijke inrichting.

BePureHome stoel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van BePureHome. Dat betekent dat wij iedere BePureHome stoel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke BePureHome stoel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een BePureHome stoel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.