Van Esch Tertio

De Van Esch Tertio collectie bestaat uit een serie eenvoudige en functionele kapstokken en een paraplubak. Heb je een kleine, praktische kapstok nodig die je makkelijk op kunt hangen? Dan heeft Van Esch voor jou de Tertio H40 kapstok met magneet. Deze kleine kapstok bevat vier haken en is slechts 40 centimeter lang. Dankzij de magneet kun je deze kapstok aan elke metalen wand of elk metalen oppervlak hangen. Handig! Verwacht jij juist veel gasten? Of ben je op zoek naar een kapstok voor op kantoor? Ook dan kun je opgelucht ademhalen, want deze collectie bevat namelijk de Tertio DV2 kapstok. Deze kapstok bevat maar liefst vier rijen met haken waardoor er voor iedereen plek is! Wil je deze collectie beter leren kennen? Bekijk dan de complete collectie. 

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-15 van 15 producten Sorteren op 1-15 van 15 producten Terug naar boven

Van Esch

Het opruimen en ordenen van spullen zit bij Van Esch in het bloed. Het bedrijf begon al in 1972 met het ontwerpen en maken van garderobesystemen. Hoewel Van Esch sindsdien haar horizon wel verbreed heeft, behoort het maken van mooie, functionele kapstokken nog steeds tot de kernactiviteiten van dit label. Die jarenlange ervaring zie je dan ook terug in de Van Esch Tertio collectie. Er is aan iedereen gedacht en de neutrale ontwerpen maken de kapstokken eigenlijk tot kameleons; ze passen eigenlijk overal tussen. Wil je meer van al dat moois? Kijk dan ook eens bij de andere kapstokken van Van Esch.

Van Esch Tertio: net, netter netst

Dankzij het neutrale ontwerp van de items uit de Van Esch Tertio collectie voelen ze zich bijna overal thuis. De grote verscheidenheid aan deze collectie zit ‘m dan ook vooral in het enorme scala aan afmetingen. Ben jij fan van deze collectie, maar zoek je eigenlijk een kapstok die jouw jas net wat beter in model houdt, omdat hij bijvoorbeeld gemaakt is van een speciale stof? Haal je hart dan op bij de Tertio kapstok. Deze kapstok heeft namelijk haakjes met bijpassende hangers. Zo blijven al jouw mooiste mantels en blazers perfect in model! Afhankelijk van jouw wensen kan deze kapstok gemaakt worden met één, twee, drie of vier haken.

Van Esch Tertio bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Van Esch. Dat betekent dat wij alle producten uit de Van Esch Tertio collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.