Van Esch paraplubakken

De Van Esch paraplubakken kun je een mooi plekje geven in de hal, maar komen ook prima tot hun recht bij de ingang van restaurants, kantoren en hotels. Langwerpige, ronde of vierkante paraplubakken? In de collectie van Van Esch vind je het allemaal. In de Tertio paraplubak van Van Esch kun je in elk geval genoeg paraplu’s kwijt. Hij is er overigens in twee verschillende formaten en is gemaakt van aluminium. Je kent het wel, van die dagen dat het zo hard regent en dat je dan thuiskomt met een zeiknatte paraplu. Liever die paraplu dan jij natuurlijk. Gelukkig zorgt deze paraplubak ervoor dat hij de volgende dag helemaal uitgedruppeld en droog is. Je pakt hem eenvoudig uit de bak en je bent er klaar voor om de regen te trotseren. Deze collectie is voorzien van meerdere Van Esch paraplubakken.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Van Esch

Of het nu om een woning of om een bedrijfspand gaat - de entree zegt veel over de bewoners en werknemers die er gebruik van maken. Van Esch is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van design kapstokken, haken, kleerhangers, paraplubakken en tijdschriftenrekken. In 1972 start Hendrik Jan Willem van Esch vanuit Rijswijk met de productie van kapstoksystemen. Ontwerper Gerard Kerklaan bedacht de huisstijl en stelde het productprogramma samen. Deze doe-het-zelf mentaliteit is typerend voor Van Esch. Sinds 1988 staan Ad en Simon van Esch aan het roer van het bedrijf van hun vader. Zij verruimen de blik van het bedrijf. Ad en Simon gaan in zee met verschillende ontwerpers die een nieuwe impuls geven aan de collectie. In eerste instantie wordt de collectie vrijwel volledig in eigen huis geproduceerd. Tegenwoordig is de productie deels uitbesteed, waarmee Van Esch beter gebruikmaakt van de kwaliteit van gespecialiseerde toeleveranciers. Maar de pijlers zijn hetzelfde gebleven: ontvangen, presenteren en opbergen.

Van Esch paraplubakken staan voor je klaar

De Van Esch paraplubakken geven je paraplu’s een warm welkom. Ze kunnen na die heftige regenbui even heerlijk tot rust komen in zo’n paraplubak. Als je voor een ronde variant gaat, kom je al snel uit op de stijlvolle Silo paraplubak. Hij is verkrijgbaar in verschillende (kleur)varianten: grijs, zwart en RVS. Heb je al een favoriet op het oog? Eigenlijk ben je in Nederland haast verplicht om een paraplubak aan te schaffen vanwege de hoeveelheid regen die hier per jaar valt. We hebben nog een andere paraplubak voor je geselecteerd: de Drip paraplubak. Deze paraplubak heeft plaats voor paraplu’s in allerlei kleuren, soorten en maten. Dat is mooi handig.

Van Esch paraplubakken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Van Esch. Dat betekent dat wij alle Van Esch paraplubakken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Van Esch paraplubak en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van de Van Esch paraplubakken, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.