Van Esch Chase

De Van Esch Chase collectie bestaat uit een serie slimme kapstokken. Iedereen herkent het fenomeen wel: vlakbij de deur hangt een mooie kapstok, en binnen de kortste keren zie je niks meer van de kapstok zelf terug. In plaats daarvan lijkt het alsof er enorme bossen jassen uit de muur zelf groeien. Niet heel charmant. Daar hebben ze bij Van Esch wel wat op bedacht. Alle kapstokken uit de Van Esch Chase collectie hebben namelijk de haakjes aan de binnenkant van een frame. Zo blijft de kapstok altijd zichtbaar en voorkomt zo dat de kapstok zelf wordt bedolven onder een berg van jassen. De Chase W kapstok 80 kun je aan de muur bevestigen en heeft zes haken. Zo zijn die stapels jassen verleden tijd. Ben je al benieuwd naar de andere kapstokken uit deze collectie? Ga maar snel kijken! 

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-1 van 1 producten Sorteren op 1-1 van 1 producten Terug naar boven

Van Esch

Van Esch begon in 1972 met het ontwikkelen van garderobesystemen. Voor het ophangen van je jas ben je bij Van Esch dus in ieder geval aan het juiste adres! De drie pijlers van Van Esch zijn ontvangen, presenteren en opbergen. ‘Wie goed ontvangen wordt, voelt zich meteen welkom’, is de filosofie. De kapstokken uit de Chase collectie zullen daarom ook zeker bijdragen aan een goede ontvangst. Jouw huis maakt met een Van Esch Chase Kapstok namelijk meteen een opgeruimde en geordende indruk. Wil jij ook een goede eerste indruk achterlaten bij jouw gasten? Kijk dan ook eens bij de andere kapstokken van Van Esch.

Een kunstwerk op zichzelf: Van Esch Chase kapstokken

Ben jij geïntrigeerd door het concept van de Van Esch Chase W kapstokken, maar vind je ze net iets te simpel? Wees dan niet getreurd, want Van Esch heeft ook aan jou gedacht. De Chase Kapstok is namelijk al een kunstwerk op zichzelf. De drie breed uitlopende poten doen vermoeden dat er zojuist een buitenaards wezen binnen is komen wandelen. Bovenaan de kapstok zijn de poten met elkaar in verbinding gebracht middels een ring. Aan de binnenkant van de ring bevinden zich haakjes waaraan je jouw jas kunt ophangen. Praktisch en kunstig dus! Heb je wat meer ruimte nodig? Dan heeft Van Esch voor jou de Chase W kapstok 100 en W kapstok 120 gemaakt. Deze kapstokken hebben respectievelijk acht en tien haken zodat er voor elke jas een plekje is.

Van Esch Chase bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Van Esch. Dat betekent dat wij alle producten uit de Van Esch Chase collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.