Van Esch kapstokken

Een eerste indruk kun je maar één keer maken. Met een Van Esch kapstok zit dat wel goed! Het bijzondere ontwerp van deze unieke entreeaccessoires zorgt voor een onvergetelijke binnenkomst. Een entree zegt immers alles over je woning of zelfs je bedrijf. Het is dus belangrijk dat gasten zich direct thuis voelen, al is het maar doordat zij hun jas bij de ingang achterlaten. Bij een Van Esch kapstok speelt functionaliteit niet alleen een rol. Minstens net zo belangrijk is het uiterlijk! Daarom heeft iedere Van Esch kapstok een unieke vormgeving, waaraan je met plezier je jas ophangt. Neem de vrolijke Van Esch Tree Hooked kapstok. Met zijn vrolijk gekleurde ‘takken’ biedt hij plaats aan jassen, sieraden, sjaals en nog veel meer. Voor meer inspiratie, lees je onderaan verder.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 48 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 48 producten Terug naar boven

Entree volgens Van Esch

Van Esch is een prachtig familiebedrijf dat sinds 1972 opereert vanuit het Nederlandse Goirle. Van Esch is gespecialiseerd in de productie van entreeaccessoires voor de woning en het kantoor en heeft zich voornamelijk toegelegd op het ontwerpen van unieke kapstokken. Van Esch heeft drie aspecten geformuleerd waar alle producten uit voortkomen: presenteren, opbergen en ontvangen. Dankzij de uitgebreide collectie van kapstokken, wandhaken, kleerhangers, paraplubakken, haltafels en klokken zorgt Van Esch voor een onvergetelijke binnenkomer. Want we weten allemaal, je hebt maar één kans voor een eerste indruk!

Knappe kapstok

Je hebt een kapstok en je hebt een Van Esch kapstok. Deze ontwerpen worden gekenmerkt door een vleugje spanning in het design, zoals bij de Dodici kapstok het geval is. Met maar liefst twaalf haken is deze Van Esch kapstok niet te missen bij de ingang van je appartement of winkel. Hij is trouwens ook leverbaar in vijf vrolijke kleuren, waaronder rood, oranje en metallic grijs. Is dit je niet gek genoeg? Kijk dan eens naar de Chase kapstok. Deze Van Esch kapstok bestaat uit drie poten en een ring met haken aan de binnen- en buitenkant ervan. Zo is het een koud kunstje om overzichtelijk op te hangen wat je wilt. Eigenlijk is ’t meer kunst dan kapstok…

Oneindige mogelijkheden met een Van Esch kapstok

Een Van Esch kapstok staat niet per definitie op de vloer, integendeel. De Tertio kapstok, bijvoorbeeld, kent zijn plaats aan de muur. Ook zijn grote broer, de Tertio HA kapstok, doet het prima aan de wand. Deze Van Esch kapstok biedt plaats aan vijf of zelfs tien haken, afhankelijk van jouw voorkeur. Ook de Quattro haak en Tubulus W kapstok hangen graag rond in de hal. Een strakke vormgeving, boogvormige hangers, meervoudige haak: Van Esch doet er alles aan om je jassen op een zo origineel mogelijke manier bij elkaar te houden. Wij zijn benieuwd welke Van Esch kapstok we te zien krijgen wanneer we bij jou binnenkomen!

Van Esch kapstok bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Van Esch. Dat betekent dat wij elke Van Esch kapstok kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Van Esch kapstok en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Van Esch kapstok, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.