Van Esch Tertio DV2 kapstok

1 / 3 1 / 3 € 1.030 Een andere uitvoering of grote bestelling? Kun je de gewenste uitvoering van dit product niet vinden? Of wil je een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met Flinders Projects.
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist

Praktische informatie

De Van Esch Tertio DV2 kapstok is ontworpen door Gerard Kerklaan.

De Tertio DV2 kapstok van Van Esch is 100 centimeter lang, 60 centimeter diep en 170 centimeter hoog. De profielen zijn gemaakt van naturel geanodiseerd aluminium. De steunen en lengteverbanden zijn gemaakt van geëpoxeerd staal, afgewerkt in een donkergrijze structuurlak. De 38 jashaken zijn gemaakt van donkergrijs kunststof. De kapstok weegt 19 kilogram.

Specificaties

Afmetingen: (b) 100 x (d) 60 x (h) 170 cm
Ruimte: Alleen geschikt voor binnen
Materiaal: Aluminium (metaal)
Garantie: 1 jaar
Merk: Van Esch
Ontwerper: Gerard Kerklaan
Herkomst: Nederland
Soort kapstok: Staande kapstok
Productsoort: Van Esch kapstokken
Productfamilie: Van Esch Tertio
EAN: 8713147551565

Rick van Flinders vertelt:

Rick van Flinders vertelt:

Wie de Tertio DV2 kapstok van Van Esch in de gang of in de ontvangstruimte op de werkplek heeft staan, kan zoveel vrienden maken als hij wil. Ook de conference call kan weer plaatsmaken voor echt contact. Want op dit garderoberek kan iedereen zijn jas kwijt. De Tertio DV2 kapstok heeft een haakje voor ieder lusje.

Tips, advies en trends

Kleurtrend: Kobaltblauw Kleurtrend: Kobaltblauw De koele, rijke en excentrieke trendkleur kobaltblauw kun je op veel manieren combineren in je interieur. Hoe je dat doet? We geven je stylingtips en Tuintrend: Eco Friendly Tuintrend: Eco Friendly Achter elk product in de tuintrend Eco Friendly schuilt een duurzaam verhaal. Met deze items richt je je tuin 'groen' in en geniet je verantwoord in de Scandinavisch design Scandinavisch design Scandinavisch design is enorm populair en niet meer weg te denken uit de designwereld. Hier geven we je alle informatie en een aantal voorbeelden van deze Meer inspiratie

Meer uit de Tertio serie

Toon meer producten
Logo van Van Esch

Van Esch is een prachtig familiebedrijf dat sinds 1972 opereert vanuit het Nederlandse Goirle. Dit designlabel is gespecialiseerd in de productie van kapstokken, wandkapstokken, staande kapstokken, kapstokhaken, garderobesystemen en entreeaccessoires voor je woning en kantoor. Van Esch heeft drie aspecten geformuleerd waar alle producten uit voortkomen: presenteren, opbergen en ontvangen. Kortgezegd zorgt dit merk voor de mooiste binnenkomer! Opvallend is dat de verschillen tussen woning en kantoor wat betreft entree de afgelopen jaren kleiner zijn geworden. Elementen uit de woning zijn terug te vinden op de werkvloer en omgekeerd. Omdat iedereen zich nu eenmaal goed wil presenteren. Van Esch speelt hier goed op in en heeft een collectie samengesteld die zowel binnen de woning als op kantoor perfect aansluit. Enkele prachtseries zijn de Krok en Wheels. Voor welk product ga jij?

3324 Tertio DV2 kapstok

Hartelijk dank, Tertio DV2 kapstok is toegevoegd aan je winkelwagen.

Afrekenen