Van Esch kleerhangers

De collectie Van Esch kleerhangers bestaat uit verschillende soorten en maten. Het is maar net waar je je kleren aan op wilt hangen. Een simpel, maar functioneel voorbeeld: de Van Esch Tubulus 100 kleerhanger. Of je er nu je jas, colbert, blouse, top of vest aan ophangt. Het maakt deze kleerhanger helemaal niets uit. Al hang je er helemaal niets aan op, dan is het alsnog een plaatje om naar te kijken die verkrijgbaar is in de kleuren wit en grijs. De strakke en ronde vormen maken deze kleerhanger tijdloos en modern. De Van Esch Tubulus 80 kleerhanger lijkt er erg op, maar de kleur is totaal anders. Je kunt deze Van Esch kleerhangers een mooie plek geven in je kast, maar ook aan je kledingrek komen ze prima tot hun recht. Waar ligt jouw voorkeur?

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Van Esch

Of het nu om een woning of om een bedrijfspand gaat - de entree zegt veel over de bewoners en werknemers die er gebruik van maken. Van Esch is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van design kapstokken, haken, kleerhangers, paraplubakken en tijdschriftenrekken. In 1972 start Hendrik Jan Willem van Esch vanuit Rijswijk met de productie van kapstoksystemen. Ontwerper Gerard Kerklaan bedacht de huisstijl en stelde het productprogramma samen. Deze doe-het-zelf mentaliteit is typerend voor Van Esch. Sinds 1988 staan Ad en Simon van Esch aan het roer van het bedrijf van hun vader. Zij verruimen de blik van het bedrijf. Ad en Simon gaan in zee met verschillende ontwerpers die een nieuwe impuls geven aan de collectie. In eerste instantie wordt de collectie vrijwel volledig in eigen huis geproduceerd. Tegenwoordig is de productie deels uitbesteed, waarmee Van Esch beter gebruikmaakt van de kwaliteit van gespecialiseerde toeleveranciers. Maar de pijlers zijn hetzelfde gebleven: ontvangen, presenteren en opbergen.

Functionele Van Esch kleerhangers

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar witte, grijze, bruine of zwarte kleerhangers. In de collectie kleerhangers van Van Esch vind je ze in elk van deze kleuren. De familie Universum kleerhangers vallen in een oogopslag op door hun functionele en strakke design. Kijk maar eens goed naar de Van Esch Universum 20 kleerhanger. Je kunt hem ook ophangen aan een ronde buis of in een ophangoog. Wanneer je er logischerwijs voor kiest om een blouse of jas op te hangen aan een van deze hangers, verberg je direct het design. Gelukkig komt het design vanzelf weer tevoorschijn als je de kleding er weer vanaf haalt. De kleerhangers van Van Esch vallen op door hun functionele en strakke design.

Van Esch kleerhangers bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Van Esch. Dat betekent dat wij alle Van Esch kleerhangers kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Van Esch kleerhanger en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van de Van Esch kleerhangers, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.