Naar boven

Van Esch Chase W kapstok 120

/ 19 / 19
...is helaas niet meer leverbaar

Dit product kunnen we helaas niet meer leveren. Kijk gerust verder in ons assortiment voor soortgelijke producten.

  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 11 jaar dé designspecialist

Praktische informatie

De Van Esch Chase W kapstok 120 is ontworpen door Michiel van der Kley.

De Chase W kapstok 120 is 120 cm breed, 12 centimeter diep en 12 centimeter hoog.

Specificaties

Afmetingen: (b) 120 x (d) 12 x (h) 12 cm
Ruimte: Alleen geschikt voor binnen
Materiaal: Aluminium (metaal)
Garantie: 1 jaar
Merk: Van Esch
Ontwerper: Michiel van der Kley
Herkomst: Nederland
Soort kapstok: Wandkapstok
Productsoort: Van Esch kapstokken
Productfamilie: Van Esch Chase
Opmerking: De kleuren zijn RAL kleuren. Je kunt met de RAL-code naar de bouwmarkt en precies dezelfde kleur verf halen voor andere meubels of voor op de muur
EAN: 8713147930032

Cees van Flinders vertelt:

Cees van Flinders vertelt:

De Chase W kapstok van Van Esch heeft een geheime missie, die hij prima weet te verbergen tot een jas hem verraadt. Dan zie je dat achter zijn aluminium lijst haken schuil gaan, waar je je jas aan kwijt kan. Toch wel praktisch dus om het geheim van deze kapstok te weten. De Chase W kapstok is er met 6, 8 of 10 haken. Leverbaar in oranje, wit, zwart, rood, metallicgrijs en groen. Dit zijn RAL-kleuren, zodat je de kleur makkelijk kunt laten terugkomen in andere items in je interieur.

Een andere uitvoering of grote bestelling? Kun je de gewenste uitvoering van dit product niet vinden? Of wil je een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met Flinders Projects.

Inspiratie

Inspiratie afbeelding voor positie 0 Inspiratie afbeelding voor positie 1 Inspiratie afbeelding voor positie 2 Inspiratie afbeelding voor positie 3 Inspiratie afbeelding voor positie 4 Inspiratie afbeelding voor positie 5 Inspiratie afbeelding voor positie 6 Inspiratie afbeelding voor positie 7 Inspiratie afbeelding voor positie 8

Meer uit de Chase serie

Logo van Van Esch

Van Esch is een prachtig familiebedrijf dat sinds 1972 opereert vanuit het Nederlandse Goirle. Dit designlabel is gespecialiseerd in de productie van kapstokken, wandkapstokken, staande kapstokken, kapstokhaken, garderobesystemen en entreeaccessoires voor je woning en kantoor. Van Esch heeft drie aspecten geformuleerd waar alle producten uit voortkomen: presenteren, opbergen en ontvangen. Kortgezegd zorgt dit merk voor de mooiste binnenkomer! Opvallend is dat de verschillen tussen woning en kantoor wat betreft entree de afgelopen jaren kleiner zijn geworden. Elementen uit de woning zijn terug te vinden op de werkvloer en omgekeerd. Omdat iedereen zich nu eenmaal goed wil presenteren. Van Esch speelt hier goed op in en heeft een collectie samengesteld die zowel binnen de woning als op kantoor perfect aansluit. Enkele prachtseries zijn de Krok en Wheels. Voor welk product ga jij?