Sorteren op

1-36 van 92 producten

Skagerak denkt aan de bossen

Dit Deense merk produceert prachtige meubels en accessoires voor in je tuin of voor op je balkon. Dit doen ze al meer dan veertig jaar. Het echtpaar Jesper and Vibeke Panduro besloten in 1976 hun droom om designproducten met een lange levensduur te gaan produceren, waar te maken. Het bleek een succes. Dat het om een familiebedrijf gaat, straalt van het merk af. Het is dan ook hun doel dat de producten van generatie op generatie door worden gegeven. Het is daarom belangrijk dat de producten van hoogwaardige kwaliteit zijn, zeker wanneer deze buiten worden gebruikt. Het hout in de tuincollectie van Skagerak komt uit bossen waar sprake is van duurzaam management: er wordt niet meer gekapt dan het bos weer kan reproduceren. Zo kun jij met een schoon geweten gebruikmaken van hun producten en tegelijkertijd genieten van het fijne buitenleven.

Tafelen met tuinmeubels van Skagerak

Wanneer je tuin groot genoeg is, is het altijd een aanrader er een tafel neer te zetten. Je zult zien dat je je tuin meteen veel zult gebruiken. Omdat de groottes van buitenruimtes nogal verschillen, heeft Skagerak vele verschillende maten in de collectie. Kleine tafeltjes, perfect voor een kop koffie of een ontbijt voor twee, maar ook grote tafels geschikt voor hele families. Neem bijvoorbeeld de Drachmann tuintafel 190x86. Deze heeft een handig gat in het midden voor een parasol op de hele zonnige dagen. Heb je nog geen parasol? Deze vind je ook gewoon in de collectie. Wanneer de zon onder is, de parasol weer ingeklapt is en je nog steeds lekker buiten zit, zet dan de Bollard olielamp op tafel. Zo kun je nog gezellig samen verder genieten van een heerlijke en zwoele zomeravond.

Skagerak tuin bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Skagerak. Dat betekent dat wij alle tuinmeubels van Skagerak kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.