Skagerak uit Denemarken

Skagerak is een Deens merk en bestaat al sinds 1976. Het merk is ontstaan in de havenplaats Aalborg, waar de eigenaren Jesper en Vibeke Panduro met hun twee kinderen wonen. De plaats waar de droom, duurzame meubels en accessoires maken begon. Het merk komt aan haar naam doordat het kleine Deense stadje Aalborg een directe verbinding heeft met haar Scandinavische buren: Zweden en Noorwegen. Deze verbinding wordt ook wel Skagerrak met dubbel ‘r’ genoemd. Het merk werkt veel samen met betrouwbare partners. Door de jaren heen hebben ze hier een goede band mee opgebouwd. Zij vinden namelijk dat een hoge kwaliteit ontstaat door een goede samenwerking. Duurzaamheid is het belangrijkste begrip van de organisatie en combineert traditionele stijlen met nieuwe trends en experimentele details voor een tijdloze, maar toch stijlvolle uitstraling.

Skagerak brengt je terug naar de jaren 50 met haar fauteuils

De Skagerak Virkelyst fauteuil is ontworpen door Nikolaj Duve en Kasper Meldgaard van ontwerpbureau SaysWho. Deze heerlijk zittende stoel brengt je terug naar de jaren 50, maar behoudt wel de Scandinavische eenvoud waar de roots liggen van het merk. Dit model is in de kleuren fris wit, simpel grijs en mysterieus zwart verkrijgbaar. De ontwerpers hebben zichzelf uitgedaagd om voor jou buiten net zoveel zitcomfort te bieden als binnen. Ben je dol op het strand en wil je het ultieme strandgevoel in je achtertuin creëren? De Skagerak Between Lines fauteuil is een echte traditionele strandstoel in een minimalistische, Scandinavische stijl. Even word je teruggebracht naar die fijne, vredige stranddag. Het warme zand voel je al tussen je tenen als je er aan denkt. Heerlijk!

Skagerak fauteuils bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Skagerak. Dat betekent dat wij alle Skagerak fauteuils kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.