Duurzaamheid met Skagerak

Skagerak is een Deens merk dat in 1976 is opgericht. Ze maken duurzame meubels en accessoires. Jesper en Vibeke Panduro, eigenaren van Skagerak, wonen met hun twee kinderen in Aalborg. Het plaatsje waar het idee is ontstaan en het ook nog eens werkelijkheid werd. Skagerak maakt alleen gebruik van de beste materialen om kwaliteit en een lange levensduur te waarborgen. Het doel is dat de producten generaties lang meegaan dus goede materialen zijn belangrijk. Niet alleen kwalitatief materiaal, maar ook een goede band tussen leveranciers, designers en werknemers zorgt voor een goed eindproduct. Met de meeste werken ze al lang samen zodat ze van elkaar kunnen blijven leren en weten wat er van elkaar wordt verwacht. Skagerak vindt daarnaast goede werkomstandigheden erg belangrijk en houden zich daarom strikt aan de CoC normen die uit elf basisprincipes bestaan. Je vindt ze op de officiële website van Skagerak.

Teakhouten ligstoelen van Skagerak

Bij Flinders zijn twee verschillende modellen ligstoelen van het merk Skagerak verkrijgbaar. Beide stoelen zijn gemaakt van teakhout. Een houtsoort die lang meegaat en een robuuste uitstraling heeft. Het geeft de stoel een stoere, maar toch strakke uitstraling. De Skagerak Columbus ligstoel heeft een stoffen zitvlak en het frame is van teakhout. De stoel heeft twee wielen zodat je hem makkelijk kunt verplaatsen. Het zitvlak is in de kleuren wit en zwart verkrijgbaar. Een stoel die bij elke tuin past. De Skagerak Steamer ligstoel heeft geen stoffen zitvlak, maar is volledig uitgevoerd in teakhout. De rugleuning is verstelbaar en er zijn bijpassende tuinkussens voor de ligstoel verkrijgbaar waardoor hij heerlijk ligt. De kussens zijn in de kleuren zand, grijs en donkerblauw uitgevoerd. Daarnaast zit er een geïntegreerde voetensteun aan de stoel en is hij makkelijk op te vouwen. Welke ligstoel is jouw favoriet?

Skagerak ligstoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Skagerak. Dat betekent dat wij alle Skagerak ligstoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.