Sorteren op

1-22 van 22 producten

Design van Skagerak: tijdloos en vernieuwend

Dit Deense merk is vernoemd naar het zeekanaal dat tussen Denemarken, Zweden en Noorwegen ligt. Het is een bepaald deel van de zee die een belangrijke rol speelt in de ontwikkeling van het noordelijke gebied. De oprichters van Skagerak herkenden bepaalde karaktereigenschappen in dit water die ze ook graag aan hun merk wilden meegeven. Namelijk een gegeven dat altijd hetzelfde is, onveranderlijk, maar toch ook altijd in beweging is en zich op nieuwe manieren blijft presenteren. Het merk is namelijk traditioneel, maar blijft wel altijd experimenteren. Zo ontstaat er een interessante mix van tijdloos design dat feilloos aansluit bij de woonwensen van nu. Door de hoogwaardige kwaliteit van de producten weet je dat ze je ook in de toekomst nog zullen dienen. Een prettig en rustgevend idee, toch?

Skagerak brengt gemak in de hal

Ben je vaak je sleutels, portemonnee of zonnebril kwijt? Dan kan het handig zijn je hal van een kleine tafel te voorzien. Wanneer je er een gewoonte van maakt om hier je dagelijkse essentiële spullen neer te leggen, hoef je nooit meer te zoeken vlak voor vertrek. Het Georg bureau 110x42 heeft een diepte van 42 centimeter en maar twee tafelpoten. De ideale smalle tafel van Skagerak is dus ideaal voor in de hal. Wanneer je met meerdere mensen in een huis woont, ga je vaak samen weg. Helaas heeft iedereen een eigen tempo om zich klaar te maken. Het is dus handig om een bankje in de hal te zetten, want dat maakt het wachten een stuk aangenamer. Zo is de Georg eetbank van Skagerak perfect voor de hal. Jij zit heerlijk op een kussentje tegen de muur en laat de rest maar treuzelen. 

Skagerak hal bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Skagerak. Dat betekent dat wij alle producten van Skagerak voor in de hal kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.