Vakmanschap door Skagerak

Skagerak is een Deens merk dat is opgericht in 1976 door Jesper en Vibeke Panduro. Een echtpaar dat in een havenstad in het noorden van Denemarken woont. Het merk is vernoemd naar de zeestraat die Denemarken van Zweden en Noorwegen scheidt. Het feit dat de zee er altijd is en hetzelfde blijft, maar toch continue in beweging is vonden ze overeenkomen met wat het merk voor hun moest zijn. Traditioneel maar ook vernieuwend met ruimte voor het experiment. Met veel liefde voor vakmanschap ontwerpen ze producten die generaties lang mee kunnen gaan. Klassiekers maar ook nieuwe ontwerpen die hopelijk als klassiekers eindigen. Deze Virkelyst serie zou er daar zomaar eentje van kunnen zijn. Het zachte zitcomfort zal nooit iemand zat worden.

Skagerak Virkelyst meubels voor in je tuin

Wat maakt het buiten zitten in de comfortabele Virkelyst fauteuil of bank nog comfortabeler? Inderdaad, een bijpassende tafel binnen handbereik. Wanneer je je boek even wil wegleggen omdat je ogen heerlijk dichtvallen of voor je vers gemaakte ijsthee met lekkere toastjes. De Virkelyst salontafel houdt het hoog en droog. Je hebt ook de Virkelyst bijzettafel, deze is kleiner van formaat en multifunctioneel. Zo kan hij naast tafel ook dienen als extra zitvlak of als voetenbankje. Al het hout uit deze serie heeft het FSC-keurmerk. Dat betekent dat er niet in de gaten wordt gehouden dat er niet meer hout wordt gekapt dan dat er bij kan groeien. Dit feit maakt het comfort misschien wel nog groter.

Skagerak Virkelyst bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Skagerak. Dat betekent dat wij alle tuinmeubelen uit de Skagerak Virkelyst serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.