Skagerak krukjes

De krukjes van Skagerak zijn ware allemansvrienden. Ze zijn niet alleen mooi en stijlvol, maar ook praktisch in gebruik en geschikt voor eindeloos gebruik. Met een krukje van Skagerak zit je dus altijd goed. Bijzonder aan de krukjes van Skagerak is het tijdloze karakter. De simplistische vormgeving sluit prachtig aan op de interieurstijlen van vandaag, maar ook op die van morgen. Een mooi voorbeeld hiervan is de Cutter kruk van Skagerak. Een klein krukje van hout met een groot potentieel. De minimalistische vorm, de hoge kwaliteit materialen en de eigentijdse look maken dit krukje de ideale compagnon. Gebruik hem als extra zitplek of eenvoudig bijzettafeltje of combineer hem met de opberger. Je leest het al: de opties zijn eindeloos. Naast deze legendarische kruk vind je bij Skagerak nog veel meer mooie krukjes.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Skagerak: een designmerk met een duurzame visie

Voor de geschiedenis van het Deense merk Skagerak nemen je we je graag mee naar 1976. Toen besloten Jesper en Vibeke Panduro een meubelmerk op te zetten dat volledig gericht is op durabele designmeubelen die zijn gemaakt voor decennialang gebruik. En deze kernwaarde zie je nog steeds bijzonder goed terug. De eigentijdse, tijdloze ontwerpen van Skagerak zijn gemaakt van zware kwaliteit materialen en hebben een uiterst stevige constructie. Daarnaast timmert het bedrijf hard aan de weg betreft duurzaamheid. Zo is het hout dat verwerkt zit in de meubels van Skagerak afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Dat betekent dat er niet meer bomen worden gekapt dan dat het bos kan reproduceren en misschien nog wel belangrijker: dat de lokale gemeenschappen, de biodiversiteit en de bosarbeiders met respect worden behandeld. Wij weten zeker dat er iets voor jou tussen zit in de collectie van dit merk.

Less is more geldt voor de krukjes van Skagerak

Hoewel de krukjes van Skagerak allen verschillen, hebben ze één ding gemeen: een less is more mentaliteit. Geen gekke toeters en bellen, maar slechts ijzersterke ontwerpen die in alle ruimtes en woonstijlen tot hun recht komen. De meest minimalistische kruk is toch wel het Nomad krukje van Skagerak. Dit vriendelijke, moderne krukje is de minimalistische versie van de klassieke driepotige kruk en sluit geweldig aan in elke omgeving. Daarnaast kun je dit krukje gemakkelijk opstapelen en weegt een enkel exemplaar maar 3,4 kilogram. Ideaal! Ben je toch op zoek naar een krukje met iets meer comfort? Bekijk dan eens de Georg kruk Dit beeldschone krukje is ontworpen door Christina Liljenberg Halstrøm en typeert zich door een warme ontmoeting tussen Scandinavisch design en Japans minimalisme. Een fraaie combinatie als je het ons vraagt.

Less is more geldt voor de krukjes van Skagerak

Hoewel de krukjes van Skagerak allen verschillen, hebben ze één ding gemeen: een less is more mentaliteit. Geen gekke toeters en bellen, maar slechts ijzersterke ontwerpen die in alle ruimtes en woonstijlen tot hun recht komen. De meest minimalistische kruk is toch wel het Nomad krukje van Skagerak. Dit vriendelijke, moderne krukje is de minimalistische versie van de klassieke driepotige kruk en sluit geweldig aan in elke omgeving. Daarnaast kun je dit krukje gemakkelijk opstapelen en weegt een enkel exemplaar maar 3,4 kilogram. Ideaal! Ben je toch op zoek naar een krukje met iets meer comfort? Bekijk dan eens de Georg kruk. Dit beeldschone krukje is ontworpen door Christina Liljenberg Halstrøm en typeert zich door een warme ontmoeting tussen Scandinavisch design en Japans minimalisme. Een fraaie combinatie als je het ons vraagt.

Stijlvolle krukjes vind je bij Skagerak

Bij Skagerak vind je verschillende krukjes met uiterst functionele eigenschappen. Sommige krukjes zijn multifunctioneel en kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt als opstapje, bijzettafeltje, opberger én extra zitplek. Andere krukjes van Skagerak zijn juist gericht op pure esthetiek en geweldig comfort. Zodoende is er dus altijd een krukje dat mooi aansluit op jouw wensen. Een ware alleskunner is de Royal Chair kruk van Skagerak. Deze stijlvolle, moderne kruk heeft een geweldig zitcomfort en kun je eenvoudig openklappen. Zodoende kan je hem ook met gemak opbergen of juist meenemen. Denk bijvoorbeeld aan de achtertuin of het park. Ideaal, nietwaar? Daar is over nagedacht. Dat betekent maar een ding: van dit krukje van Skagerak ga je jarenlang multifunctioneel plezier van hebben.

Skagerak krukjes bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Skagerak. Dat betekent dat wij alle krukjes van Skagerak kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.