Serax sinds 1986

Het designmerk Serax maakt je thuis mooier door onvergetelijke momenten te creëren. Dit doen zij door enkel met gepassioneerde designers van over de hele wereld samen te werken en ambachtelijke producten te produceren. Het assortiment van het merk staat voor unieke vormen, materialen en stijlen. In 1986 begon het merk als kleinschalige handel in een garage en groeide in twintig jaar uit tot een multinational met meer dan 65 werknemers en een hoofdbureau in Antwerpen. Serax is een familiebedrijf waar passie door de aderen stroomt. Alle collecties van het merk zijn stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd met als doel interieurs te creëren die eenieder gelukkig maken. Een interieur is de spiegel van de persoonlijkheid van de bewoners.

De collectie Studio Simple van Serax

De collectie Studio Simple is ontworpen door de twee ontwerpers Ann Vereecken en Jeroen Worst. De ontwerpers houden van eenvoud en dat is terug te zien in de collectie. Het eenvoudige ontwerp en de materiaalkeuze komen steevast terug in de producten van het duo. De collectie toont een universeel karakter en biedt een extra touch in elk interieur. Een mooi voorbeeld is de Serax Studio Simple 120xH40 wandlamp. Door een LED-lampje en snoer toe te voegen aan de arm transformeert de wandlamp tot een bijzonder object aan je muur. Daarnaast kies je zelf hoe hoog of laag het peertje hangt. Het houten handvat van de lamp zorgt tot slot voor houvast, maar is tegelijkertijd ook een beeldschoon detail. Het assortiment bestaat niet alleen uit beeldschone verlichting, maar ook uit prachtige tafels, stoelen, wandplanken en spiegels.

Serax wandlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Serax. Dat betekent dat wij alle Serax wandlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.