Sergio Herman voor Serax

Sergio Herman is een gerenommeerde chef-kok en horecaondernemer uit Nederland die speciaal voor het Belgische Serax een aantal prachtige collecties ontworpen heeft. De Serax Surface Tableware collectie en de Serax Inku Tableware collecties zijn alomvattend en zijn ideaal voor iedereen die van lekker eten houdt. De items in deze twee collecties zijn een perfecte weerspiegeling van Sergio Hermans stijl en zijn klassiek, modern maar wel met een rauw randje. Zoals je van Serax gewend bent, zijn alle producten met de hand gemaakt of bewerkt waardoor ieder product uniek is. De Inku en de Surface collecties zijn daar natuurlijk geen uitzondering op, wat dacht je bijvoorbeeld van de Inku theepot? De unieke, tijdloze en trend overstijgende items zorgen ervoor dat jouw gerechten en drankjes op verfijnde wijze gepresenteerd kunnen worden waardoor je er iedere dag en met elke gelegenheid van kunt genieten.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 47 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 47 producten Terug naar boven

Over Serax

Serge en Axel van den Bossche zijn twee broers uit België die te midden van de bloempottenzaak van hun moeder opgegroeid zijn. Toen ze oud genoeg waren, namen ze bloempottenzaak van hun moeder over hernoemden het. Ze combineerde de eerste letters van hun voornamen en kwamen op Serax. Het designlabel Serax werd in 1986 opgericht en is natuurlijk bekend geworden door de bloempotten. Inmiddels is dit kleine bedrijfje een familiebedrijf van wereldformaat, werken ze met gerenommeerde ontwerpers samen en zijn ze een alomvattend designlabel. Serax heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en reist daarom de hele wereld over met prototypes van de designers om op zoek te gaan naar de juiste makers voor het desbetreffende item. Dit maakt ieder item uniek en het aanbod van Serax bijzonder divers.

Serax servies

Het Belgische designlabel Serax focuste zich in het begin voornamelijk op bloempotten, meubilair en woonaccessoires en hadden zich voorheen nooit aan servies gewaagd. Maar alles veranderde toen één van de oprichters in 2009 een ontmoeting had met Roos van de Velde. Ze creëerden samen een servies dat er voor zorgde dat sterren chefs en restaurants in de rij stonden voor meer servies van Serax. Vandaag de dag is Serax één van de meest geliefde design labels van wereldwijde Michelin sterren chefs en restaurants en creëren ze op zorgvuldige wijze servies, bestek en glazen die de eetervaring en de gerechten naar een compleet nieuw niveau tilt. Het is dan ook geen verrassing dat Serax samenwerkt met de geliefde en populaire Sergio Herman.

Sergio Herman

Sergio Herman is een chef-kok en horecaondernemer die in 1970 in Oostburg is geboren. Hij studeerde aan de Hotelschool Ter Groene Poorte in Brugge en ging kort daarna aan de slag bij restaurant De Swaen van meester-kok Cas Spijkers in Oisterwijk. Herman groeide uit tot de jongste en de derde chef-kok van Nederland die ooit met drie Michelinsterren bekroond is en is meermaals uitgeroepen tot chef van het jaar. Ook ontving hij meermaals de hoogste waardering in de Franse restaurantgids de GaultMillau. In 2013 sloot hij de deuren van zijn drie sterren familierestaurant Oud Sluis en focust zich tot op de dag van vandaag op Pure C in Cadzand-Bad, Le Pristine in Antwerpen en Singapore en de Frites Ateliers in Den Haag, Antwerpen, Gent en Brussel.

Sergio Herman voor Serax bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Serax. Dat betekent dat wij alle producten uit de servies collectie van Sergio Herman kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.