Ann Demeulemeester voor Serax

Ann Demeulemeester is een gerenommeerd modeontwerper uit België die speciaal voor Serax servies heeft ontworpen. De alomvattende collecties van Ann Demeulemeester bevatten ieder elementen waaraan je het signatuur van Demeulemeester herkent. De items uit haar collecties zijn trend overstijgend, tijdloos, krachtig en elegant tegelijkertijd en zijn zoals je van Serax gewend bent allemaal met de hand gemaakt of bewerkt. De sensuele schaduwwerkingen en contrasten maken de serviezen geschikt voor iedere gelegenheid en door verschillende items met elkaar te combineren creëer je zo een bijzonder geheel. Zo plaats je jouw gerechten met de Ra tableware by Ann Demeulemeester letterlijk op een voetstuk en vormen je gerechten met de Dé tableware by Ann Demeulemeester het middelpunt van de belangstelling. Combineer dit met glazen zoals de rode wijnglazen uit de Billie by Ann Demeulemeester collectie en geniet volledig in stijl.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-29 van 29 producten Sorteren op 1-29 van 29 producten Terug naar boven

Over Serax

Serge en Axel van den Bossche zijn twee Belgische broers die in het midden van de bloempottenzaak van hun moeder opgroeide. Toen ze op leeftijd kwamen, namen ze het bedrijf van hun moeder over en hernoemden ze het bedrijf. Ze voegden de eerste letters van hun twee voornamen toe en kwamen tot de naam Serax. Het designlabel Serax is in 1986 opgericht en is vanzelfsprekend bekend geworden door de bloempotten die ze ontwerpen en verkopen. Serax is nog altijd een traditioneel familiebedrijf maar wel eentje van wereldformaat. Zo werken ze samen met nationale en internationale ontwerpers en ambachtslieden. Serax reist de hele wereld over met prototypes van de designers om op zoek te gaan naar de juiste maker voor het desbetreffende item. Dit maakt het aanbod van Serax behoorlijk divers en bovenal uniek.

Serax servies

Toen één van de oprichters in 2009 een ontmoeting had met Roos van de Velde, wist hij niet dat deze ontmoeting het begin zou zijn van een grote verandering binnen Serax. Het Belgische designlabel was vooral bekend van bloempotten, meubilair en woonaccessoires maar hadden zich voorheen nog nooit aan servies gewaagd. Maar na de lancering van het eerste servies stonden chefs en restaurants in de rij voor het servies van Serax. Vandaag de dag is Serax één van de meest geliefde design labels van Michelin sterren chefs en restaurants en creëren ze op zorgvuldige wijze servies, bestek en glazen dat de eetervaring en gerechten naar een heel nieuw niveau tilt. Het is dan ook geen verrassing dat de samenwerking met landgenoot en meester mode ontwerper Ann Demeulemeester tot briljante serviezen leidt.

Ann Demeulemeester

Ann Demeulemeester is een modeontwerper die in 1957 te Kortrijk in België geboren werd. Ze studeerde aan de Koninklijke Academie voor de Schone Kunsten en studeerde in 1981 af. Na het afstuderen richtte ze samen met een paar andere bekende klasgenoten (Dries van Noten, Dirk van Saene, Walter van Beirendonck, Dirk Bikkembergs, Marina Yee en Dirk van der Kooij) de Antwerpse Zes op. Samen veranderde ze voorgoed de internationale design reputatie van België en kort daarna begon ze haar eigen designlabel: Ann Demeulemeester. Demeulemeester ziet mode als een vorm van communicatie en communiceert diepe en gelaagde emoties op poëtische wijze in de vorm van complexe contrasten. Haar signatuur is donker, sereen, verfijnd, experimenteel, krachtig en sensueel tegelijk en dat is goed terug te zien in de serviezen die zij voor Serax heeft ontworpen.

Ann Demeulemeester voor Serax bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Serax. Dat betekent dat wij alle producten uit de glazen en servies collectie van Serax kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.