Anita le Grelle voor Serax

Anita Le Grelle is een gerenommeerde kunstenares uit Antwerpen die in 2013 voor Serax een serviescollectie ontworpen heeft. De Serax Terres de Rêves collectie is een populaire en alomvattende collectie die je met iedere gelegenheid en voor iedere dag kunt gebruiken. De collectie is een geweldige weerspiegeling van de stijl van Anita Le Grelle en heeft een moderne vorm, een natuurlijk en aards karakter en een tijdloze uitstraling. Zoals je van Serax gewend bent, zijn alle items uit deze collectie met de hand gemaakt of bewerkt waardoor ieder item uniek is, neem bijvoorbeeld de Terres de Rêves ontbijtbord Ø22. De Terres de Rêves collectie van Anita Le Grelle is daar vanzelfsprekend geen uitzondering op. De veelzijdige en unieke items zijn trend overstijgend en zorgen ervoor dat de gerechten die je er in uitserveert, helemaal tot hun recht komen.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-26 van 26 producten Sorteren op 1-26 van 26 producten Terug naar boven

Over Serax

Het Belgische Serax is in 1986 opgericht door de broers Serge en Axel van Bossche. De naam van het populaire designlabel is ontstaan doordat ze de eerste paar letters van hun voornamen samenvoegden. De broers zijn in het midden van de bloempottenzaak van hun moeder opgegroeid en namen met de tijd de zaak over. Het is dan ook vanzelfsprekend dat Serax groot is geworden met het aanbieden van bloempotten. Het kleine familiebedrijf groeide al gauw uit tot een designlabel van wereldformaat dat met gerenommeerde designers samenwerkt en een alomvattend designlabel is. Serax heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en reist daarom de hele wereld over met prototypes van de designers om op zoek te gaan naar de juiste makers voor het desbetreffende item. Dit maakt ieder item uniek en het aanbod van Serax bijzonder divers.

Serax servies: Terres de Rêves

Serax is een designmerk dat zich in het begin voornamelijk richtte op bloempotten, meubilair en woonaccessoires en had zich voorheen nog niet aan servies gewaagd. Dit veranderde nadat één van de oprichters in 2009, Roos van de Velde ontmoette. Ze creëerden samen een servies dat in een rap tempo zo populair werd dat sterrenchefs en restaurants in de rij stonden voor meer. Vandaag de dag is Serax één van de meest geliefde designlabels van wereldwijde Michelin sterrenchefs en-restaurants en creëren ze op zorgvuldige wijze servies, glazen, bestek en keuken benodigdheden die de kook en-eetervaring naar een heel nieuw niveau tilt. Serax heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het is dan ook geen verassing dat Serax samenwerkt met de gevierde Anita Le Grelle.

Anita Le Grelle

Anita Le Grelle is een designer die in Antwerpen geboren en getogen is. Le Grelle studeerde grafisch ontwerp en werkte na haar studie voor geruime tijd in de reclamewereld. Ze verhuisde naar Londen, startte daar een gezin van vijf kinderen en bracht ze groot. Terwijl ze dat deed volgde ze aan de Royal College of Art de opleiding beeldhouwen waar ze in 2000 afstudeerde. Ze combineerde haar grafische achtergrond met haar kennis als beeldhouwer en creëerde kunstwerken die in zowel Londen als België tentoongesteld werden. In 2013 besloot Le Grelle om oude kunstwerken uit elkaar te halen en maakte van de overgebleven klei een kom, daarna een bord en een schaal. Het groeide langzaam uit tot een servieslijn met de naam Terres de Rêves. Het succes leidde tot een gelijknamige pottenbakkerij en een populair servies.

Anita Le Grelle voor Serax bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Serax. Dat betekent dat wij alle producten uit de servies collectie van Anita Le Grelle kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.