Naar boven

Over Serax

Serax is niet meer weg te denken uit de internationale designwereld. Niet zo gek als je het ons vraagt. De verscheidene, bijzondere collecties sluiten perfect aan bij de hedendaagse woontrends en worden dikwijls ontworpen in samenwerking met internationaal gerenommeerde designers als Piet Boon, Vincent van Duysen en Paola Navone. Het verhaal van Serax begint heel klein met de broers Serge en Axel van den Bossche die in 1986 een garagebedrijfje in bloempotten starten. Ondertussen is het merk uitgegroeid tot een internationaal begrip met wel 65 medewerkers en een hoofdkantoor in Antwerpen. Dag in dag uit timmert het merk hard aan de weg prachtige collecties met succes te ontwerpen én produceren. Zo levert Serax het nodige creatieve porselein en keramiek aan verschillende Michelin-chefs zoals bijvoorbeeld bij Albert Adrià’s Enigma restaurant bij Jean George in New York City of bij Nobu in Milaan.

Designer Paola Navone voor Serax

Paola Navone is een Italiaanse, creatieve kracht om rekening mee te houden. Navone werd geboren in Turijn en studeerde architectuur voordat ze als ontwerper in Milaan ging werken. Paola verwierf haar vaardigheden en inzicht door in de jaren 70 te werken met Ettore Sottsass Jr. en anderen van de Alchimia-groep. Ondertussen is Paola Navone niet meer weg te denken uit de designwereld. Het scala aan onderscheidingen is een stille getuigenis van veertig succesvolle jaren waarin ze samenwerkte met grote merken als Swarovski, Alessi, Casamilano, Roche Bobois en Armani Casa. Ook voor Serax heeft ze verschillende in het oog springende collecties ontworpen die geïnspireerd zijn op het karakter en de kleuren uit het Zuiden terwijl ze op smaak zijn gebracht met de stijlen en vormen uit het Westen. Deze bijzondere combinatie van tradities maakt haar collecties stuk voor stuk buitengewoon succesvol.

Stijlvol de tuin in met Paola Navone van Serax

De Paola Navone tuincollectie van Serax heeft alles in huis om jou nog meer van het buienleven te laten genieten. De collectie omvat verschillende tuinstoelen, loungebanken en tafels die gemaakt zijn van hoogwaardig aluminium en afgewerkt zijn met een ijzersterke buitenlak. Neem bijvoorbeeld de Paola Navone lounge tuinbank. Het is de elegantie die deze collectie onderscheidt. De simplistische vormgeving ademt rust en ontspanning en de sierlijke spijlen en ronde afwerkingen zijn een ware decoratieve toevoeging aan elke buitenruimte. Met bijvoorbeeld de Paola Navone salontafel en de Paola Navone fauteuil maak je de zithoek helemaal compleet. Combineer verschillende items uit de Paola Navone collectie van Serax om een prachtig ensemble te creëren. Een ding is zeker: met deze items geniet jij nog meer van je vrije momenten in de tuin. En dat verdienen we allemaal, nietwaar?

Serax Paola Navone bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Serax. Dat betekent dat wij alle producten uit de Paola Navone collectie van Serax kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.