Secto Design wandlampen

Het maakt eigenlijk niet uit voor welk van de Secto Design wandlampen je kiest, want het zijn stuk voor stuk unieke exemplaren die met de hand worden vervaardigd. Zo is de Secto Design Secto 4230 wandlamp LED 60cm een echte eyecatcher voor in jouw huis. Deze lamp komt prima tot zijn recht in saaie halletjes en op donkere wanden waar hij ze prachtig licht meegeeft. Het voordeel is dat je deze lamp kunt inrichten zoals je zelf wilt. De kap kan namelijk naar boven en naar beneden schijnend gebruikt worden. Hij komt in zijn eentje prima tot zijn recht, maar bijvoorbeeld drie exemplaren naast elkaar is ook erg mooi. Ben je eigenlijk op zoek naar een kleinere variant van deze wandlamp? Dan is de Secto Design Secto 4231 wandlamp LED 45cm wat voor jou. Hij is in dezelfde kleuren verkrijgbaar en heeft dezelfde voordelen, maar dan een slagje kleiner.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-10 van 10 producten Sorteren op 1-10 van 10 producten Terug naar boven

Secto Design

Het Finse Secto Design is opgericht in 1995 toen Tuula Jusélius en Seppo Koho elkaar ontmoetten. Ze wisten meteen dat ze op één lijn zaten en deelden een passie voor Scandinavisch design en werken met hout. De eerste meubels van Secto Design waren innovatieve ontwerpen van ‘lijmhout’: gelamineerd hout. Klanten gingen op zoek naar bijpassende verlichting, en zo werden de eerste Secto Design lampen vervaardigd. De eerste Secto Design lamp was de Secto 4200 hanglamp. Hierna volgden er verschillende uitbreidingen in het assortiment. Een bekende serie is de Secto Design Octo reeks. Deze serie bestaat uit grote ronde hanglampen, die een uitgesproken formaat combineren met een luchtige vormgeving.

Ecologische Secto Design wandlampen

Ken je de Octo familie al? Deze familie heeft twee prachtige Secto Design wandlampen: de Secto Design Octo 4240 wandlamp LED met zwarte beugel en de Secto Design Octo 4240 wandlamp LED met witte beugel. Misschien had je het al door, maar dit zijn eigenlijk hanglampen. Door de bijbehorende beugels worden ze omgetoverd tot prachtige wandlampen. De verstelbare draagarmen van 130 centimeter tot 230 centimeter maken het mogelijk om de hanglampen op een creatieve manier op te hangen. Leuk, toch? Het resultaat is een plaatje om naar te kijken. De Secto Design Owalo 7030 wandlamp LED kun je mooi ophangen naast je bed als nachtlampje. Of misschien wel als leeslampje bij het bed. Eigenlijk maakt het niet uit, want dit lampje voelt zich eigenlijk overal op zijn gemak. Je kunt het licht in elk geval laten schijnen in de richting die jij graag wilt. Wil je nog meer ontdekken? Neem dan eens een kijkje bij de Secto Design Petite 4630 wandlamp LED. Deze lamp kan door de beweegbare kap de moeilijkste hoekjes verlichten. Handig, hoor!

Secto Design wandlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Secto Design. Dat betekent dat wij alle Secto Design wandlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Secto Design wandlamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een wandlamp van Secto Design, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.