Secto Design

Het Finse Secto Design is opgericht in 1995 toen Tuula Jusélius en Seppo Koho elkaar ontmoetten. Ze wisten meteen dat ze op één lijn zaten en deelden een passie voor Scandinavisch design en werken met hout. De eerste meubels van Secto Design waren innovatieve ontwerpen van ‘lijmhout’: gelamineerd hout. Klanten gingen op zoek naar bijpassende verlichting, en zo werden de eerste Secto Design lampen vervaardigd. De eerste Secto Design lamp was de Secto 4200 hanglamp. Hierna volgden er verschillende uitbreidingen in het assortiment. Een bekende serie is de Secto Design Octo reeks. Deze serie bestaat uit grote ronde hanglampen, die een uitgesproken formaat combineren met een luchtige vormgeving.

Prachtige Secto Design hanglampen

Het maakt eigenlijk niet uit welke hanglamp je kiest, want eigenlijk elke lamp van Secto Design vormt een aanvulling voor je interieur. Heb je bijvoorbeeld de Secto Design Secto 4200 hanglamp LED 60cm al gezien? Dit was de allereerste lamp van Secto Design. Het werd een ware bestseller! Dat lijkt ons ook wel duidelijk als je eens goed kijkt naar deze lamp. Ga je liever voor een wat rondere lamp? Dan is de Secto Design Atto 5000 hanglamp LED wel wat voor jou. Of misschien de Secto Design Aspiro 8000 hanglamp LED? Deze lampen geven jouw interieur de aandacht die het verdient. Of beter gezegd de aandacht die jij verdient. Door het prachtige ontwerp heb je voldoende licht om je favoriete boek te lezen bijvoorbeeld. En sfeervol ook! Enkele andere eyecatchers van Secto Design zijn de Secto Design Magnum 4202 hanglamp LED en de Secto Design Puncto 4203 hanglamp LED. Leuk om te weten: elke lamp is gemaakt van een grote hoeveelheid gebogen houten latjes.

Secto Design hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Secto Design. Dat betekent dat wij alle Secto Design hanglampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Secto Design hanglamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een hanglamp van Secto Design, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.