Secto Design Octo

De Secto Design Octo reeks is een prachtige collectie handgemaakte designlampen uit Finland. Secto Design staat bekend om hun lampen vervaardigd uit vele gebogen houten latjes. Dankzij de openingen wordt het licht heel prettig verspreid. Dit zie je bijvoorbeeld bij de Secto Design Octo 4240 hanglamp LED. Deze hanglamp met een diameter van 54 centimeter bestaat uit een ronde houten kooivorm, uitgevoerd in naturel berken, wit gelamineerd hout, zwart gelamineerd hout of walnootfineer. Deze Secto Design Octo lamp is weliswaar vrij groot, maar is toch goed te gebruiken in kleinere ruimtes dankzij zijn luchtige uiterlijk. Waar hang jij deze mooie Secto Design Octo lamp op?

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Secto Design

Het Finse Secto Design is opgericht in 1995 toen Tuula Jusélius en Seppo Koho elkaar ontmoetten. Ze wisten meteen dat ze op één lijn zaten en deelden een passie voor Scandinavisch design en werken met hout. De eerste meubels van Secto Design waren innovatieve ontwerpen van ‘lijmhout’: gelamineerd hout. Klanten gingen op zoek naar bijpassende verlichting, en zo werden de eerste Secto Design lampen vervaardigd. De eerste Secto Design lamp was de Secto 4200 hanglamp. Hierna volgenden er verschillende uitbreidingen van het assortiment. Een bekende serie is de Secto Design Octo reeks. Deze serie bestaat uit grote ronde hanglampen, die een uitgesproken formaat combineren met een luchtige vormgeving.

Secto Design Octo aan de wand

In de Secto Design Octo serie zijn de ontwerpers uitgegaan van nieuwe mogelijkheden om hanglampen te bevestigen. Want waarom zou een lamp per se met een snoer aan het plafond hangen? De designers bedachten een grote verstelbare draagarm die je aan de wand kunt bevestigen. Het resultaat is de Secto Design Octo 4240 wandlamp LED met zwarte beugel. De arm kan 180 graden draaien en ingesteld worden op een lengte van 130 centimeter tot 230 centimeter. Zo bepaal je zelf waar het licht van deze Secto Design Octo lamp op gericht wordt. Deze lamp is ook verkrijgbaar met een witte draagarm: de Secto Design Octo 4240 wandlamp LED met witte beugel.

Secto Design Octo bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de Secto Design Octo serie. Dat betekent dat wij elke product uit de Secto Design Octo reeks kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Secto Design Octo product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een je Secto Design Octo product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.