Secto Design

Het Finse Secto Design is opgericht in 1995 toen Tuula Jusélius en Seppo Koho elkaar ontmoetten. Ze wisten meteen dat ze op één lijn zaten en deelden een passie voor Scandinavisch design en werken met hout. De eerste meubels van Secto Design waren innovatieve ontwerpen van ‘lijmhout’: gelamineerd hout. Klanten gingen op zoek naar bijpassende verlichting, en zo werden de eerste Secto Design lampen vervaardigd. De eerste Secto Design lamp was de Secto 4200 hanglamp. Hierna volgden er verschillende uitbreidingen in het assortiment. Een bekende serie is de Secto Design Octo reeks. Deze serie bestaat uit grote ronde hanglampen, die een uitgesproken formaat combineren met een luchtige vormgeving.

Eyecatchers: Secto Design tafellampen

Ben je op zoek naar een echte eyecatcher voor in huis? Bekijk dan eens de Secto Design Petite 4620 tafellamp LED. Zoals de naam al zegt is dit een kleinere lamp in de Secto Design tafellampen collectie. Klein maar fijn! Hij is erg flexibel en voelt zich daarom ook eigenlijk op elke plek in huis thuis. Door de draaibare kap kan je zelf bepalen welke kant het licht op schijnt. Kan erg handig zijn wanneer je bijvoorbeeld je favoriete boek wilt lezen met genoeg licht. Er is een nog kleinere lamp in deze collectie en dat is de Secto Design Owalo 7020 tafellamp LED. Hij heeft een handige langwerpige vorm en staat daarom ook erg goed in de vensterbank of op een klein bijzettafeltje. Je schaft hem eenvoudig aan in de kleur die het best past bij jouw smaak en interieur. Handig om te weten: hij heeft snoerlengte van 250 centimeter. Zo hoef je je in elk geval geen zorgen te maken of het snoer misschien te kort is om het stopcontact te bereiken.

Secto Design tafellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Secto Design. Dat betekent dat wij alle Secto Design tafellampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Secto Design tafellamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een tafellamp van Secto Design, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.