Naar boven

Deens design van Normann Copenhagen

Normann Copenhagen staat bekend om zijn prachtige design. Van glazen en kussens tot verlichting en banken: dankzij de speelse en verrassende kijk op design is elk product uniek. Normann Copenhagen werd in 1999 opgericht door Jan Andersen en Poul Madsen met als doel om verschil te maken in de designwereld. Het begon met een klein winkeltje, maar in 2005 verhuisde Normann Copenhagen naar een oud bioscoopgebouw van maar liefst 1700 m2. De ‘Flagship Store’ was een feit. Naast prijzen voor de hippe winkel heeft Normann Copenhagen sinds 2002 al meer dan 40 awards op haar naam gezet voor productdesign.

Normann Copenhagen Slice tafels: van klein naar groot

De Slice tafel 200X90 is ideaal als eettafel in de keuken of woonkamer, maar hij kan ook worden gebruikt als bureau op kantoor of in de werkkamer. Om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk van deze tafel kunt genieten, moet je hem goed onderhouden. Dit doe je door gebruik te maken van onderzetters, een tafelkleed en door hem schoon te maken met een vochtige doek. De Slice tafel 300X90 is de grotere variant van deze tafel. Hij is net iets langer waardoor je meer stoelen kwijt kunt én meer mensen. Ben je op zoek naar een tafelblad met wat meer kleur? Dan is de Slice Linoleum tafel 160X84 of Slice Linoleum tafel 95 misschien wel wat voor jou. Het tafelblad is gemaakt van linoleum op spaanplaat met randen van eikenfineer. Voor het linoleum kun je kiezen uit de kleuren creme, grey, black en burgundy. Voor ieder interieur een andere kleur!

Normann Copenhagen Slice

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Normann Copenhagen Slice collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Slice collectie van Normann Copenhagen en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Normann Copenhagen Slice serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.